L'exquisidesa de Maria Roch

Maria Roch
Sang nova
dijous, 24 abril

La dissenyadora Maria Roch manté amb pas ferm la seva trajectòria en el món del disseny. Aquesta creadora de ment desperta i dits àgils acaba de llançar la nova col·lecció primavera-estiu 2014 titulada 'Gotes Ambigües'. En aquesta, Maria Roch torna a mostrar el seu estil sensible i impol·lut a través de peces versàtils com vestits, camises i granotes, especialitat de la firma.
 

 

Inspirada en les bombolles de sabó, la col·lecció es caracteritza per la varietat de teixits vaporosos (especialment sedes, gases de viscosa i cotons), siluetes oversize i línies rectes d'aires minimalistes. Les peces estan pensades per a una dona que busca sentir-se lliure i que no es preocupa per les tendències , sinó pel confort diari sense renunciar a l'estil. Maria Roch no és amant dels estampats ni de les estridències i en aquesta nova proposta torna a proposar tonalitats clares en blocs monocolors que van des del groc pàl·lid, el nude, el verd menta o el blau piscina. Una paleta cromàtica suau i relaxada que recorda els diversos estats de l'aigua.
 

 

Actualment, Maria Roch comercialitza els seus dissenys a través de dues botigues a Barcelona, ​​una quinzena de punts de venda físics i nous portals on-line especialitzats en disseny d'autor. Una petita xarxa de distribució que garanteix la supervivència d'aquesta jove dissenyadora que lluita per fer-se un lloc en el sector. De moment ho aconsegueix.