MISTINGUETT SPARKLING, AMB EL DISSENY JOVE A LA 080 BARCELONA FASHION

Sang nova
dilluns, 3 juny

Amb motiu de la propera edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, Mistinguett Sparkling organitza un concurs de disseny de samarretes per potenciar el talent de joves dissenyadors. Amb el suport del 080, el premi consisteix a exhibir el disseny guanyador de manera exclusiva durant la desfilada d’Oscarleon, dissenyador participant a la 24ª edició de la passarel·la i ambaixador de Mistinguett Sparkling.
 
Una bona oportunitat per demostrar el talent i la creativitat per a tots els amants del disseny que, sense ser experts en moda, tinguin la capacitat de dissenyar i confeccionar un prototip que després serà exposat. Per participar, l’únic requisit és ser major d’edat i que els dissenys s’inspirin en el caràcter únic de Mistinguett: valent, trencador, femení i emprenedor així com l’esperit transgressor d’Oscarleon. Les candidatures es poden presentar fins el 9 de juny i a la web oficial de Mistinguett s’expliquen tots els detalls d’aquesta nova iniciativa.
 
El proper 14 de juny s’anunciaran els 15 finalistes, que se sotmetran a la votació del públic fins al 26 de juny. Aquella jornada, iniciada ja la 24ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, els 15 dissenys finalistes s’exposaran al Recinte Modernista de Sant Pau. Els creadors i creadores dels tres dissenys més votats en aquesta segona fase seran entrevistats per un representant de Mistinguett Sparkling, un membre de l’organització del 080 i el mateix Oscarleon. Finalment, el 27 de juny, es coneixerà el disseny guanyador durant la desfilada del dissenyador Oscarleon, un aparador de luxe per a qualsevol nou talent del món de la moda.