n.u.s.k by Sònia Tebé

Sang nova
dijous, 20 novembre

El terme ‘slow fashion’ per referir-se a un tipus de moda amb criteris sostenibles, més enllà de les tendències i amb una fabricació de proximitat i producció exclusiva cada vegada recluta nous adeptes amb firmes que es desmarquen de la homogeneïtat del sector.

 

La firma n.u.s.k de la dissenyadora Sònia Tebé – experiència a Hoss Intropia i Sita Murt- és una d’elles i ofereix roba per a la dona tot recuperant els autèntics estàndards de la moda. Els dissenys es basen en línies pures i talls minimalistes i les peces de roba es decoren amb petits detalls, la majoria reciclats de pell o denim. Els materials que utilitza n.u.s.k en la confecció de la roba són els cotons i les llanes orgàniques amb certificat. Ocasionalment, alguns teixits són tintats, tot i que el procés és testat per assegurar que no danya el medi ambient ni la salut del consumidor.

 

Ara la dissenyadora presenta aquest dijous la nova col·lecció tardor-hivern 2015 a l’espai in.vysible situat al barri del Born de Barcelona. Aquest esdevindrà una oportunitat única per conèixer de més a prop els dissenys de Sònia Tebé i adquirir-ne algun a través de la venta especial que es farà per l’ocasió.

 

 

A més a més, els dissenys de la firma n.u.s.k també es comercialitzaran a les pop up stores del 080 Barcelona Fashion, en la propera edició de febrer 2015.

 

Pop up store: n.u.s.k by in.vysible. Del 20 al 22 de novembre c/Portal Nou, 48. Barcelona