ZER COLLECTION GUANYA A LA COMPETICIÓ EUROPEA FASHIONING SUSTAINABILITY

Sang nova
dimecres, 7 novembre

La darrera edició del 080 Barcelona Fashion va acollir un nou 080 Investor Day, la iniciativa impulsada conjuntament amb Seed&Click per fomentar l’emprenedoria en el sector de la moda. La start-up Zer Collection, fundada per Ane Castro i Núria Costa, va ser la guanyadora en la categoria start-up gràcies a la seva aposta per la fabricació digital per a aquesta marca de moda sostenible que s’esforça a generar zero residus.
 
Sembla que el 2018 és l’any d’aquestes dues emprenedores catalanes ja que Zer Collection també ha triomfat recentment a la competició europea Fashioning Sustainability organitzada per l’empresa tèxtil Freudenberg i dirigida a estudiants de diverses escoles de disseny de països com Alemanya, Regne Unit, França, Itàlia, Polònia i Espanya. Fa unes setmanes es va celebrar el lliurement de premis a Verona, Itàlia, on un jurat format per experts en disseny de moda, líders d’opinió i periodistes va escollir els looks més sostenibles y atractius en tres categories: Innovació, Tecnologia i Disseny.
 
Zer Collection es va imposar en la categoria d’Innovació, estenent l’alegria de les seves fundadores Ane Castro i Núria Costa també a l’escola de disseny Esdi, d’on provenen aquests dues joves promeses de la moda sostenible. Una alegria que també compartim des de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, una plataforma que des dels seus inicis fomenta el talent jove i la sostenibilitat. Enhorabona!

Foto: Twitter Reimagine Textil