Els looks del 080 Barcelona Fashion

Tendències
diumenge, 25 juny

Deu anys de 080 Barcelona Fashion donen per molt, també en el camp del street-style. La passarel·la catalana atrau a cada edició a professionals i amants del món de la moda que, amb els seus estilismes, ens inspiren per les seves combinacions atrevides o looks sofisticats, amb els seus dissenys d’última tendència o accessoris vintage, perquè el look 080 no és únic, sinó múltiple i variat, pero sempre ple de creativitat i estil.
.
Començant amb looks d’estiu, les assistents del 080 recorren a l’elegància minimalista de Ssic and Paul en tons neutres. Una altra opció és el look boho que la instagrammer Gigi Vives defensa amb un vestit estampat i barret. Una alternativa és optar per pantalons folgats i amb print amb una brusa amb un nus a la cintura, un estil boho relaxat i amb molta personalitat.


 
D'altra banda, el negre és un dels colors preferits per als professionals del món de la moda. Ho demostra Anna Ponsa López, la influencer catalana ara basada a Madrid, que no sol faltar a la seva cita amb la passarel·la 080 Barcelona Fashion, vestida de negre i sempre amb el toc just de tendència. Juntament amb ella, Saray de Dans Vogue, també aposta per aquest color, però en clau romàntica per la brusa de paillettes i setentera per la granota. Combinant un crop top negre amb shorts vintage i llavis foscos és un altre dels recursos vistos a l’street-style del 080 Barcelona Fashion.


 
Quant a l’street-style masculí, la passarel·la 080 Barcelona Fashion demostra, amb els seus assistents, el mateix gust pel risc i la tendència. Detalls com els baixos dels pantalons pujats, una bossa de mà per a home o apostar per estampats són alguns dels trucs d’estil de l’home 080. D’altra banda, l’estètica vintage segueix present i, millor, si va acompanyada d’una bona barba per a un look retro rodó.


 
Els homes del 080 Barcelona Fashion no tenen por de lluir estampats cridaners i, fins i tot, els porten en parella per a una aparició d’alt impacte. Hi ha altres que s’atreveixen a combinar faldilles estructurades amb print amb un blazer o fins i tot s’apunten al look retrofuturista en base a superposicions i maxi plataformes. Perquè durant aquests deu anys el 080 Barcelona Fashion ha estat sinònim de llibertat i estil propi. En la seva 20ª edició promet tornar a ser l’aparador dels millors looks de street-style de Barcelona.