La manicura de tendència de CND a la passarel·la 080 Barcelona Fashion

Tendències
dimecres, 27 juny

CND, líder mundial en el mercat professional de la bellesa d’ungles, mans i peus, torna a ser de nou el manicurista oficial de la 080 Barcelona Fashion. Des de la seva creació, hem col·laborat amb el major esdeveniment de moda de Barcelona, esmaltant per a les desfilades dels millors dissenyadors.
 
La 080 Barcelona Fashion és un aparador d’innovació i disseny en què CND viu la moda, tant al backstage com a les passarel·les, amb una autèntica passió. Suposa una trobada entre el món de la moda i el món de les ungles, culminant en una explosió d’estil i creativitat.
 
El producte estrella amb què CND es posiciona com a manicurista oficial és Vinylux, l’esmalt que deafia el temps. Amb un temps d’assecament record, permet a les models aconseguir la manicura perfecta. Altres aspectes que han enamorat els dissenyadors és la gran varietat de colors que oferim, així com, cada vegada més, els dissenys de nail art d’acord a les seves col·leccions. Els nostres llançaments de la temporada, en base a les últimes tendències actuals, no deixen indiferent ningú.
 
Quant a les tendències d’aquest estiu, es porta una paleta optimista, plena de vitalitat, en ungles de forma d’ametlla de llarg mig. La clau està a apostar per tons càlids i vibrants que reflecteixen l’energia fervent i els acolorits capvespres de l’estiu. En especial, veurem una gran varietat de taronges, corals i vermells que encaixen perfectament amb pell bronzejada.