La Roca Village, sempre al costat del talent emergent

Tendències
dijous, 1 febrer

Aquest any la 080 Barcelona Fashion celebra la seva 21ena edició i ho fa al costat d’un dels seus principals sponsors que els ha acompanyat durant molt de temps en aquest recorregut, La Roca Village. Un paradís de moda i compres, amb més de 130 boutiques, que recolza el talent emergent des dels seus primers passos amb iniciatives i esdeveniments in situ o col·laboracions amb les Universitats i Escoles de moda, fins la mateixa passarel·la 080.
.
I inclús va més enllà, brindant l’oportunitat d’exhibir les obres d’aquests joves creadors al Village, com a aparador amb ecos internacionals. TV Boy, l’artista urbà que no deixa a ningú impassible davant dels seus grafits, ha estat un dels artistes col.laboradors. També han passat per La Roca Village dissenyadors que en l’actualitat passegen els seus looks per les passarel·les de la 080 com ara Miquel Suay, Krizia Robustella, ES Collection o Miriam Ponsa.
.
I en aquesta edició, no només vol estendre la mà al talent florent, sinó que tenen també un regal per als ‘fashionistas’. Pren nota! Uneix-te a Privilege, per gaudir d’un dia de shopping únic, i podràs guanyar una Targeta Regal de 150€ per fer les teves compres a La Roca Village. Les millors firmes de moda nacionals i internacionals, incloent Etro, Furla, Maje, Sandro, Ted Baker i moltes més, t’estan esperant! Participa aquí.*
* Promoció vàlida del 29 de gener de 2018 al 11 de febrer de 2018.