L’ESTIL DEL 080 BARCELONA FASHION

Tendències
dijous, 24 gener

Cada nova edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion reuneix a professionals del món de la moda, tant d’aquí com de fora, que venen a conèixer les últimes tendències de primera mà. A més, brinden bones lliçons de street-style que ens inspiren a potenciar la nostra individualitat i buscar aquelles peces que marquen la diferència. A la passada edició d’estiu, celebrada també al Recinte Modernista de Sant Pau, no van faltar algunes de les influencers més seguides del país, a més de molts assistents anònims que van demostrar el seu gran estil.
.

. 
Natalia Cabezas, més coneguda com @TrendyTaste, va apostar per un maxi vestit d’estampat tropical amb obertura frontal; Silvia García de @bartabacmode va optar per un look més festiu amb un vestit curt amb mix d’estampats i volum a les mànigues; i Emitaz va ser fidel al seu estil minimal amb un top blanc superposat a una mini faldilla de patchwork. Les ulleres d’estil anys 50 i la bossa Bvlgari en el color Pantone 2019 Living Coral eleven el look. Com també l’arracada XXL que lluïa Marta Escalante d’@holacuore, una tendència en auge per la moda dels selfies.
.

.

També ens inspiren la model Mayka Merino amb el seu look off duty informal que destaca per la camisa estampada amb motius de còmic i els llavis vermells; els vestits estampats i acolorits de dues assistents que demostren que el look effortless sempre funciona; i també la parella que aposta per clàssics com la camisa a ratlles per a home i el binomi blanc i negre per a dona perquè posen en valor la màxima del less is more.
.

.

.