REDKEN ENS ENSENYA ELS SECRETS DE PERRUQUERIA DEL 080 BARCELONA FASHION

Tendències
dimarts, 31 gener

Innovadora i avantguardista, Redken és una firma nord-americana de productes professionals de perruqueria líder al sector. Un any més, exerceix de patrocinador al 080 Barcelona Fashion i es presenta com la perruqueria oficial de la passarel·la de moda, que també compta amb un estand propi al Village habilitat a l’Open Area, la zona de lliure accés per al públic general que només ha de sol·licitar la seva invitació aquí.
.
Precisament al seu estand el Village, Redken presenta una interessant iniciativa per a totes les assistents amants de la moda i les últimes tendències en perruqueria. I és que, en col·laboració amb l’Artistic Team de Raffel Pages, imparteix avui dimarts 31 de gener, demà dimecres 1 de febrer i dijous 2, tallers de styling perquè totes les dones que ho desitgin puguin aprendre com fer-se els diferents pentinats vistos sobre la passarel·la: des d’una trena desfeta fins a una cua crepada amb volum. Una oportunitat única per aprendre a elaborar looks sofisticats i de tendència amb l’ajuda dels grans professionals de l’equip Redken, que tan bé cuiden sempre els models del 080 Barcelona Fashion.
.
Així, hi ha dues sessions disponibles: La primera a les 13 h i la segona a les 18 h. Cada masterclass té una durada aproximada d’uns 30 minuts, primer amb una explicació de trucs professionals i, després, una part on posar en pràctica allò après, sempre amb l’ajuda dels productes professionals de bellesa de Redken per aconseguir el look perfecte. Les classes estan pensades per un màxim de 20 persones i un mínim de 6 per poder gaudir-les al màxim i poder comptar amb una atenció personalitzada. A més, a cada sessió es realitzarà un sorteig de productes Redken per tal que puguis seguir creant els pentinats més trencadors, una vegada finalitzada la passarel·la 080 Barcelona Fashion.