REDKEN PORTA EL MÉS NOU DE PERRUQUERIA AL 080 BARCELONA FASHION

Tendències
dijous, 1 febrer

El dilluns 29 de gener va arrencar la 21ª edició de la 080 Barcelona Fashion al Recinte Modernista de Sant Pau. Durant tota la setmana la firma professional de perruqueria Redken està realitzant els pentinats de tendència que cada dia enlluernen a la passarel·la i que aviat veurem als carrers, inspirant el hairstyle de la propera temporada. Redken, el perruquer oficial de la setmana de la moda catalana s’uneix als més de 30 dissenyadors que aquesta edició presenten les seves col·leccions per interpretar e¡les seves propostes.
 
A partir d’una combinació única de moda, ciència i inspiració, la marca de productes professionals ofereix l’estil i la creativitat per crear els increíbles looks de pentinat. Un any més, la firma de la 5ª Avinguda compta amb l’experiència i la tècnica de grans professionals de Teen&Trends by Raffel Pages. Alicia Barón, Redken Stylist Manager, lidera i supervisa el treball de l’equip perquè tot surti perfecte. Les solucions de styling de Redken asseguren uns resultats òptims a la passarel·la per recrear les propostes dels dissenyadors.
 
Entre les diferents interpretacions portades a terme pels artistes al backstage ens trobem amb una diva dels anys 50, amb look d’ones a l’aigua ple de sofisticació en línia amb els dissenys de Ze García. També ens van evocar una musa gòtica amb el look fumat i cardat d’Óscar León. La màgia i el romanticisme van venir de la mà de Sweet Matitos i la seva musa de cabellera ondulada, plena de moviment amb un recollit semi-desfet.
 
Ja en el tram final de la setmana de la moda de Barcelona, la firma professional i el seu equip artístic seguiran posant les seves mans i el seu talent al servei de la moda més puntera i avantguardista per seguir deixant-nos looks impactants. A més cada jornada, els seus creadors seguiran revelant els seus secrets, productes i eines utilitzades per fer brillar tant els espectaculars models, com a reconegudes influencers, durant aquesta edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion que acaba demà divendres.