TITO CHOWDHURY INAUGURARÀ EL 080 FASHION INVESTOR DAY 2018

Tendències
dimecres, 16 maig

La 22ª edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion acollirà el 26 de juny el 4rt Fashion Investor Day, organitzat per 080 junt amb la plataforma d’inversió Seed & Click. Aquest Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda té com a objectiu impulsar projectes innovadors relacionats amb el sector i es dirigeix tant a start-ups tecnològiques com a empreses de moda. Per inaugurar-lo, comptarà amb la presència de Prasenjit Tito Chowdhury, CEO de FashioNXT, una plataforma reconeguda internacionalment per la seva aposta per la innovació en el sector de la moda a través de múltiples iniciatives, com la seva setmana de la moda, hereva de la Portland Fashion Week.
.
Prasenjit Tito Chowdhury donarà el discurs inaugural en aquest Fashion Investor Day 2018 per compartir la seva visió sobre el futur de la moda. Aquest expert nord-americà compta amb una sòlida trajectòria en el sector tecnològic, experiència que després a bolcat a la indústria de la moda, essent un visionari en sectors en auge com els wearables i el IoT.
.
Des de l’any 2006 exerceix de Productor Executiu a la Portland Fashion Week, considerada una de les millors passarel·les independents dels Estats Units i reconeguda pel seu compromís amb la moda sostenible. En ella, Prasenjit Tito Chowdhury ha conjugat els seus coneixements tecnològics amb el suport a dissenyadors emergents i empreses de lifestyle, obrint nous camins en màrqueting experiencial i guanyant-se el respecte de les publicacions més prestigioses com TIME i The Wall Street Journal. El creixement de la passarel·la ha donat lloc a FashioNXT, com una plataforma que engloba molt més que les desfilades.
.
Un ponent de luxe per inaugurar la 4ª edició del Fashion Investor Day el proper 26 de juny. El termini per participar en aquest fòrum segueix obert fins a l’1 de juny i les candidatures es poden presentar aquí.
.
Crèdtis fotografia: Oregon Entrepreneurs Network