ZALANDO DEBUTA COM A PATROCINADOR PRINCIPAL DEL 080 BARCELONA FASHION EN LA SEVA 20ª EDICIÓ

Tendències
diumenge, 25 juny

En la seva vintena edició, el 080 Barcelona Fashion compta amb un nou i destacat patrocinador principal: Zalando, la botiga de moda online de referència internacional. Al llarg de la setmana de desfilades del 080 Barcelona Fashion, Zalando compta amb diferents activacions durant l’esdeveniment entre què trobem concursos i stands interactius dirigits a la participació dels visitants i l’habilitació d’una zona reservada, a més de la celebració d’una after party per commemorar el 20è aniversari de la passarel·la de moda.

El patrocini de la 20ª edició de 080 Barcelona Fashion que té lloc del 26 al 30 de juny neix amb l’objectiu de donar suport al talent emergent de joves dissenyadors espanyols, un dels mercats principals de Zalando, a més de fer la moda més accessible.
 
El patrocini és visible a través d’activacions com la instal·lació d’un gran photobooth en forma de cub metàl·lic i que permet als visitants compartir les seves instantànies i col·laborar a través de les xarxes socials. També s'ha habilitat una zona reservada amb bar i música per gaudir entre desfilades.
 
Per últim, i per commemorar el 20è aniversari de la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion, Zalando celebrarà una festa després de les desfilades dimecres 28 de juny.
 
Aquest esdeveniment serà l’avantsala de la celebració de la 2ª edició del festival Bread & Butter by Zalando a Berlín, en què el consumidor és també l’autèntic protagonista.
 
D’aquesta forma, Zalando demostra el seu paper com jugador actiu al sector de la moda nacional i internacional i promou la participació dels visitants i consumidors a través de les xarxes socials amb el hashtag #ZALANDO080BCN.
 
080 Barcelona Fashion Anniversary Party by Zalando
 
Per commemorar el 20è aniversari de la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion, dins del programa d’activitats especials de 080 Barcelona Fashion Nights, Zalando oferirà una after party dimecres al vespre.
 
D’aquesta manera, la botiga de moda online Zalando mostra el seu suport als dissenyadors i marques espanyoles i, juntament amb la passarel·la catalana, contribueix a fer la moda més accessible a tothom.