PUNTO BLANCO

Day
Friday, 3 February, 2017 - 13:00
Hour
13:00
Place

TNC
Plaça de les Arts, 1
08013 Barcelona

BIOGRAPHY

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 
COLLECTION - HARMONY

A collection with a minimalist air, inspired by two different cultures and lifestyles: Japanese and Nordic. Although they are very different, they meet at a certain point and have a common axis: the search for a simpler way of life, a slow & clean world, cleared of the superfluous. The necessary, the adequate, is enough. Surprise, suddenly, at just the right point. Less is more, the perfect balance – Harmony.

 

 

Commercial brand: PUNTO BLANCO

T. +34 938035252

 

Web: www.puntoblanco.com

Mail: [email protected]