Activitats paral·leles

Activitats paral·leles

Barcelona Fashion Summit

Barcelona Fashion Summit reuneix anualment a Barcelona als protagonistes del sector, que tracten, mitjançant ponències i debats, els assumptes clau de l’actualitat d’aquest negoci.

EXPOSICIÓ ARTESANIA I MODA  UN BINOMI DIFERENCIADOR

En aquesta exposició el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya vol mostrar la potencialitat de les sinèrgies entre l’artesania i la moda, dos sectors creatius i productius de la seva competència.

Exposició Celia Vela

Les obres que han creat a quatre mans Celia Vela i la pintora Begoña Ramos ens ofereixen una visió diferent de la passarel·la: íntima, poètica i serena.

EXPOSICIÓ STARS ON FASHION, RETRATS DE RUVEN AFANADOR

Sota la òptica d’ un dels més reconeguts fotògrafs de moda i retrat actuals, Ruven Afanador, una visió refinada, divertida i captivadora d’ alguns dels rostres més famosos del moment, gravats en la memoria col.lectiva del món.

LIVE PHOTO SHOOT by Ruven Afanador

En el marc del MuseuMarítim de Barcelona Ruven Afanador realitzarà una sessió fotográfica amb la Rossy De Palma, actriu indispensable i icona de moda internacional.

Lliurament Premi Dress Coke

Dress Coke és el concurs de disseny de moda de Coca-Cola , dirigit a joves dissenyadors, i mitjançant el qual es seleccionarà el nou uniforme de la xarxa comercial de Coca-Cola Iberian Partners.

Master Class by Ruven Afanador

En aquesta masterclass Ruven Afanador farà un repàs de les imatges de la seva exposició Stars on Fashion amb l’ ajuda de Rossy De Palma, una de les seves muses amb la qual ha col·laborat en nombroses ocasions i protagonista d'una de les imatges de l'exposició.

NEO2 Photo Shoot Exhibition

Al NEO2 PhotoShootExhibition s’exposaran els resultats del PhotoShootContest de l’edició de juliol de 2014.