Aldomartins

Aldomartins
Dia
dijous, 5 febrer, 2015 - 11:30
Hora
11:30
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Núria Bisbal neix a Igualada, ciutat amb una llarga tradició tèxtil. Des de ben petita demostra aptituds pel dibuix i creix influenciada pel disseny del gènere de punt gràcies al seu pare, fundador de la marca Aldomartins. Es forma a Barcelona, a l’Escola d’Arts i Tècniques de la Moda, i obté el títol universitari BA Honors Fashion Design per la Universitat de Southampton. L’any 1997 s’incorpora a l’empresa familiar i lidera, fins a l’actualitat, l’àmbit creatiu de la marca.

 

COL·LECCIÓ- PASSIÓ PER L’HIVERN (WINTER PASSION)

L’herència i la història dels esports alpins d’època i els contes populars d’hivern inspiren aquesta col·lecció. Fórmules antigues que s’actualitzen cap a un nou romanticisme modern i apropen al carrer l’estil après-ski.

 

La roba interior masculina que s’utilitzava com a peces esportives, per la falta de teixits més tècnics, inspira els nostres dissenys, i hi aporta volums i reinterpreta les formes, fusionant i sobreposant peces. Un estil rústic i aventurer, unit a l’esperit Aldomartins. Una barreja de dibuixos, de jacquards i de colors, que aporta eclecticisme i atemporalitat a l’hivern 2016.

 

 

Dissenyadora: Núria Bisbal
Marca comercial: Aldomartins
Adreça: Carrer Portugal, 5
Igualada 08700
Telèfon: +34 93 805 40 42

 

Pàgina web:  www.aldomartins.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: Aldo-Martins
Twitter: @Aldomartins_bcn
Instagram: @Aldomartins_bcn