Brain & Beast

Brain & Beast
Dia
dilluns, 2 febrer, 2015 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Brain&Beast neix a Barcelona el 2010 de la mà dels dissenyadors Ángel Vilda, que prèviament havia comercialitzat la seva pròpia marca, César Olivar, amb una àmplia trajectòria en l’àmbit de les arts escèniques, i Verónica Raposo, dissenyadora i antiga alumna de tots dos.

 

Les seves peces es plantegen com a jocs, endevinalles i jeroglífics d’aparent senzillesa estructural, que responen a complexes equacions geomètriques, en les quals color i matèria formen part d’uns codis on res no és aleatori.

 

Així, Brain&Beast proposa conjunts de peces que combinen emoció i raó, amb una forta influència de la cultura contemporània, sense oblidar grans dosis de sofisticació i de sentit de l’humor.

 

COL·LECCIÓ-  Décalogue, Part IX < MANIAC >. Winter 2015 – 2016

Destrudo és en psicoanàlisi un terme introduït per Edoardo Weiss que fa referència a l'energia de l'impuls destructiu. El seu contrari és la libido o impuls per crear. Destrudo és allò que ens incita a destruir tot el que toquem, fins i tot a nosaltres mateixos. 

 

Segons Freud, té el seu origen en la pulsió de mort o Tánatos, latent en tot ésser humà, sovint irrefrenable. Una educació basada a la cultura de la por ens genera ansietat, complex de culpa i necessitat de fugir. 

 

< MANIAC > és una crida a alliberar la bèstia interna, a assumir les nostres pors com a exercici de superació de traumes i fòbies paralitzants. No hi ha ombra sense llum i és precisament aquí on anem. 

 

 

Dissenyador: Ángel Vilda
Marca comercial: Brain & Beast
Responsable comercial: Ángel Vilda/ César Olivar / Verónica Raposo
Adreça: Carrer Canvis Nous, 10
Telèfon: +34 93 315 87 56

 

Pàgina web: www.brainandbeast.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: Brainandbeast
Twitter: @brainandbeast
Instagram: @brainandbeast / #brainandbeast