CND BY CÓNDOR

CND BY CÓNDOR
Dia
dimarts, 3 febrer, 2015 - 10:30
Hora
10:30
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Cóndor és una marca catalana que data de 1898 i és un referent en calceteria. Des de fa 8 anys, presenta col·leccions “look total” en moda infantil per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

 

D’estil inconfusible, elegant i tradicional, amb gran personalitat i varietat de colors. Marca compromesa amb el benestar i la comoditat dels nens.

 

Col·leccions dissenyades i fabricades a Barcelona.

 

Actualment, té 4 botigues pròpies i 5 franquícies, treballa amb més de 3.000 clients multimarca a Espanya, i té com a  principals mercats exteriors la Unió Europea, Rússia, els Estats Units, l’Amèrica Central i del Sud, el Japó i la Unió dels Emirats Àrabs.

 

COL·LECCIÓ – Chocolat by cnd Barcelona

L’aroma de la xocolata ens retorna a la infantesa. Les nenes i els nens sempre es recullen al voltant d’una tassa de xocolata calenta als matins o a les tardes fredes d’hivern. Moments dolços per compartir.

 

Els marrons xocolata, el blanc trencat de la nata, els colors dels caramels, dels bombons, dels toffees, combinats amb roses salmonats, amb tocs de blau intens, amb el gel i amb el rosa pols. També els vermells robí, hivernals i elegants i, com per fer festa, els metàl·lics suaus que tant agraden a les nostres nenes.

 

Els teixits, majoritàriament de llana, amb barreges de colors i texturats com a jacquards, per als abrics, les capes i els grans fulards. El cotó per als vestits, amb flocats i estampats. Disseny de vestits i complements amb cremalleres vistes i un toc de plomes en colls i butxaques. Seguim amb el neoprè i la pell per als nostres nens. Metàl·lics en argent i daurat, amb combinacions de teixidura per als complements.

 

La col·lecció “Chocolat” és un mesclum  d’allò antic amb el més nou i modern.

 

Elegància, com sempre, al costat d’una bona xocolata.

 

Mmm...

 

Dissenyador:
Marca comercial: Cóndor
Adreça: Rrial De Sa Clavella 89
08350 Arenys de Mar
Telèfon: +34 937 959 980

 

Pàgina web: www.condor.es
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/condormodainfantil
Twitter: @Condormoda