Georgina Vendrell

Georgina Vendrell
Dia
dimecres, 4 febrer, 2015 - 10:00
Hora
10:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Georgina Vendrell va néixer a Barcelona el 1983. Va estudiar a l’Institut Català de la Moda i va realitzar pràctiques amb Josep Font Haute Couture. Va debutar a ModaFAD el 2007, on va presentar la seva primera col·lecció d’home, que va guanyar el premi a la millor col·lecció. Aquest fet li va permetre ser present a la següent edició i crear la seva pròpia marca, Georgina Vendrell Menswear. La dissenyadora ha tingut el privilegi de participar a l’Ego Cibeles Madrid Fashion Week, a la 080 Barcelona Fashion, a la Islàndia Fashion Week i a la València Fashion Week, on també va guanyar el premi al millor dissenyador. Després d’un temps allunyada de les passarel·les, el seu retorn va ser a la 080, a l’edició tardor-hivern 14-15, amb la col·lecció ”Dualism” per la qual va rebre la menció especial del jurat. I uns mesos més tard, va tornar a presentar, a la 080, la seva col·lecció d’estiu 2015, “Eclectic”.

 

COL·LECCIÓ-  DARKLIGHT

La col·lecció “Darklight” s’inspira en el futurisme i en allò conceptual. En la llum i en la foscor, en la nit i en la ciutat.

 

Una nova visió contemporània i avantguardista. Un somni de ciència-ficció. Un estil androgin, minimalista i futurista.

 

Hi apareixen materials tecnològics i texturats. Un ús antagònic dels teixits. Gergues, punt, llanes i pell sintètica. Blancs i grisos contrasten sobre el negre com a protagonista.

 

Sastreria urbana, acabats tecnològics i textures futuristes. Clàssics reinventats, acabats tecnològics i textures futuristes.

 

 

Dissenyador: Georgina Vendrell
Marca comercial: Georgina Vendrell Menswear
Adreça: Carrer Sant Medí, 9
08110 Montcada i Reixac
Telèfon: +34 645 785 236

 

Pàgina web: www.georginavendrell.com
Correu electrònic: [email protected]