Jurat

Ana Murillas

 

 

Després de llicenciar-se en dret, Ana Murillas va descobrir la seva veritable passió i es va embarcar en el món de la moda.

Estilista autònoma des del 2004, els seus estilismes van arribar a causar impacte en reconegudes publicacions del món de la moda, tant d’home com de dona, com V and V man, L’Uomo Vogue, Vogue UK, Please!, Candy, Novembre, PlayBoy France, Vice, Qvest, Metal i Sang Bleu.

Ana Murillas crea imatges icòniques i ha gaudit col·laborant amb fotògrafs com Daniel Riera, Roger Deckker, Henrik Purienne, Xevi Muntané, Brett lloyd, Txema Yeste, Bruna Kazinotti, Matthews Brookes, Marc Phielbert, Sergi Pons,Tony Kelly, Nacho Alegre i Matteo Montanari.

El seu treball comercial inclou campanyes de publicitat i catàlegs de moda per a clients com Gucci, H&M, Levi’s, Bershka, Vanity Fair, Pepe Jeans, Nike o Diesel.

Ana Murillas viu i treballa entre Barcelona, Milà i Paris.

Fermin & Gilles

 

Estilistes versàtils, actors i cantants han passat per les nostres mans i han participat en conegudes campanyes de publicitat.

Col·laborem amb revistes com DT, FHM, Gentleman, La Vanguardia, NOX, Uomo Collezioni...

www.ferminygilles.com

Ilona Marx

 

Amb un enfoc de la moda des de molt diferents facetes – pràtic, teòric, historic, sociologic, técnic i estètic – la Ilona Marx, la directora de la publicació alemanya J’N’C continua fascinada per aquest tema. Com a part substancial de la seva feina, la Ilona ha explorat i analitzatl’escena de moda de quasi 40 ciutats de tot el món Durant els darrers 16 anys. Tot i així, Barcelona continua sent un dels llocs més inspiradors que ha visitat, sempre destí favorit. A més de ser responsible de J’N’C des de 1999, la Ilona Marx ha fet contribucions en diverses revistes i d’altres publicacions y al 2008 va rebre el premi German Fashion Media.

Silvia Viudas

 

 

Directora General de l’Escola Superior de Disseny Felicidad Duce - LCI Barcelona.

Es dedica des de fa més de 14 anys al sector de l’ensenyament de moda. La seva llarga experiència en la gestió d’empreses i en l’àrea de formació fa que participi en iniciatives vinculades a la moda i al disseny. Actualment forma part de la junta directiva del Clúster Tèxtil de Moda de Catalunya.

Llicenciada en ADE, per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció Econòmic-Financera per ESADE. Executive MBA per ESIC.

Tucho Balado

 

 

Tucho Balado és un dels pioners del prêt-à-porter d’aquest país.

Provinent del món de la música, va aterrar a la moda l’any 68 i, juntament amb Mila, la seva estimada i malaguanyada dona, a qui va conèixer a Pedrerol y Bofill, es van fer productors de les seves idees i van fundar la seva pròpia empresa.

Amb les seves marques A menos cuarto y Mila i Tucho Balado van arribar a cobrir un ampli mercat nacional i internacional i van desfilar a Gaudí, Cibeles, Nova York i París. Però el 1999, a final de segle, van decidir començar el nou mil·lenni sense ser ni dissenyadors ni fabricants. Van vendre-ho tot, van fundar La Casa del Alcalde i la van convertir en un dels showrooms més productius d’Europa, amb una gamma variada de marques internacionals.

Va ser fundador dels salons de moda del país. Des del COME fins el Saló Gaudí (del qual Balado va ser el president), passant per Moda del Mediterrani i el saló de Les Halles de París.