Justicia Ruano

Justicia Ruano
Dia
dijous, 5 febrer, 2015 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Justicia Ruano és una companyia creada l’any 2009 a Barcelona.

 

Després d’una llarga trajectòria en el món del disseny —dins de grans marques—, la seva directora creativa, Justicia Ruano, ha volgut reinventar, amb la seva particular visió, el luxe i la feminitat actuals.

 

L’acurada selecció de tots els materials, les teles, els patrons i tot el procés de cada peça, fan que Justicia Ruano sigui una marca en què el detall i la qualitat són part de la seva identitat. Amb cada proposta i amb cada disseny es reflecteixen les diferents formes de veure la moda femenina a cada etapa i es creen col·leccions veritablement intemporals.

 

Especialitzada en el prêt-à-porter, mostra en cada col·lecció peces per a ocasions i moments especials. Això s’aconsegueix amb la utilització de multitud de materials, sedes, crepès, chiffon, xantillís, cuir, pell, brodats a mà..., que fan possible confeccionar un “total look” de tendència.

 

És una marca totalment cosmopolita i entén que “la seva dona actual” es troba a tot arreu. Actualment, té presència a diversos països i ciutats, com França, el Japó, el Líban, Kuwait, Taiwan i Nova York.

 

COL·LECCIÓ – ETHNO-GLAM

Teixits naturals, com el cotó, la llana i la seda, combinats amb teixits innovadors, com els cuirs tractats i els neoprens.

 

Estructures i gràfics geomètrics amb pinzellades ètniques i textures rústiques, que es tornen exuberants amb les sedes.

 

 

Dissenyador: Justicia Ruano
Marca comercial: Justicia Ruano
Adreça: Carrer Diputació 293, Entlo 2ª
Barcelona 08009
Telèfon: +34 933078130

 

Pàgina web: www.justiciaruano.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: JUSTICIARUANO