Miquel Suay

Miquel Suay
Dia
dimecres, 4 febrer, 2015 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Dissenyador valencià, nascut a Xàtiva. Estudia disseny de moda, dret i direcció d’empreses. Va créixer en un ambient familiar molt artístic, sempre vinculat al món de la moda.

 

El 1999 obre el seu atelier a València i el 2005 llança la seva pròpia marca, amb una visió molt clara i transformadora de la forma de vestir masculina, en què aposta per un prêt-à-porter d’avantguarda.

 

Entre els seus èxits es troba haver participat en les principals passarel·les d’Espanya (València Fashion Week, Madrid Cibeles i 080 Barcelona) i en esdeveniments i passarel·les rellevants a escala internacional (Soho de Nova York, Düsseldorf, París, Milà i Chic Pequín). Tot això s’ha reflectit en revistes tan reconegudes com, per exemple, Vogue, Collezioni Uomo, DT, Man, FHM, Squire i Neo2, entre d’altres.

 

Estilistes i celebrities sol·liciten els seus looks per a gales, editorials i diversos esdeveniments de referència.

 

Té presència en més de 300 botigues multimarca, repartides en 14 països.

 

COL·LECCIÓ -  UCRONIA

Miquel Suay proposa mostrar un temps que “mai no va ser però que podria haver estat”. El passat és el punt de partida i el lloc des d’on imaginar escenaris i històries alternatives a les ocorregudes realment. D’aquest concepte, Ucronia, parteix la nova proposta de formes geomètriques. Conviuen, en una mateixa peça, formes simètriques, amb superposició de peces i plecs; formes que recorden objectes d’inspiració retrofuturista. Un entusiasme per les imatges del futur, però basades en el passat, principalment en aquelles que es van elaborar a mitjans del segle XX, ambientades en la ciència ficció.
 
Miquel Suay proposa imaginar la utopia sense temps.

 

 

Dissenyador: Miquel Suay
Marca comercial: Miquel Suay
Adreça: Avda. Barón de Carcer, 52
46001 Valencia
Telèfon: +34 963 529 053

 

Pàgina web: www.miquelsuay.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: MiquelSuay
Twitter: @MiquelSuay
Youtube: https://www.youtube.com/user/miquelsuay
Instagram: @miquelsuay