Natalie Capell

Natalie Capell
Dia
dijous, 5 febrer, 2015 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

En un racó d’un carrer de Barcelona, una olor de lavanda ens guia cap a l’Atelier de Natalie Capell. Allà, des del 2002, amb el seu equip, crea dissenys que ofereixen una interpretació diferent de la nova feminitat, basada en la bellesa de tota dona, la bellesa que sorgeix de la manera de ser de cadascuna.

 

Des dels 14 anys, Natalie Capell s’ha dedicat a crear peces úniques que destaquen per jugar amb transparències i brodats a mà, respectant i cuidant el cos femení.

 

Va ser guardonada amb el Premi Nacional d’Artesania el 2013. Peces de la seva col·lecció “vent..” formen part de l’exposició Dream Weavers a Tel Aviv, on 16 dissenyadors de  reconeixement internacional exposen les seves obres.

 

COL·LECCIÓ- Terra…

La bellesa sorgeix de la forma de ser. La teva postura, la teva presència, el teu pes, el teu caminar sobre la terra… Les coses que portem a sobre del cos, les coses que passen al llarg de la nostra existència, les creences, les pors, les idees… tot ens forma.

 

Com una escultura africana de vudú envoltada amb teixits i coberta de creences; les coses que portem a sobre dissenyen la nostra postura, els nostres gestos… formen el nostre pes.     

   

“Terra” és una col·lecció de peces d’hivern, fulards i jaquetes. Punts de viscosa, cotó i llana sobre les  nostres siluetes lànguides. Un ball sobre la terra humida, en el qual tot s’uneix per néixer de nou...

 

 

Dissenyador: Natalie Capell
Marca comercial: Natalie Capell
Adreça: Carrer Carassa 2
Barcelona 08003
Telèfon: +34 93 319 92 19

 

Pàgina web: www.nataliecapell.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: Natalie Capell
Twitter: @nataliecapell