Naulover

Naulover
Dia
dimecres, 4 febrer, 2015 - 13:00
Hora
13:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.

 

Des del 1957, sempre va apostar per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carmen Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.

 

El punt de Naulover té un ADN que permet als creadors fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Look total, basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses, caftans i quimonos.

 

Disposem d’una botiga en línia i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, als magatzems Pyrénées, a Andorra, i als magatzems Coin, a Itàlia.

 

Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 31% les seves vendes el 2014.

 

COL·LECCIÓ- Mademoiselle Zhivago

Dona elegant, sofisticada, que es vesteix per satisfer-se ella mateixa. D’esperit irònic, excèntric i individualista, gaudeix combinant les seves peces preferides de forma irreverent. Línies clares i definides, en juxtaposició amb estampats, flors de Moldàvia i pells.

 

SILUETA I MATERIALS

 

La col·lecció es caracteritza per les línies geomètriques definides, reinterpretades mitjançant l’ús del punt. Tons monocromàtics o estampats exòtics. Els vestits mini destaquen per les obertures i el tall entallat. Les jaquetes s’adapten al cos. La barreja d’estampats i de complements adquireix un aspecte tridimensional a través de l’ús de pells.

 

COLORS

 

El negre serveix de preludi al taronja, al bordeus, al blau i al verd. Monocromàtic o combinat amb estampats exòtics.

 

‘MOOD’

 

Sofisticat, visual, calidoscòpic, glamurós, femení.

 

 

Dissenyador:
Marca comercial: Naulover
Adreça: Carrer Muntaner, 240 2º 2ª
Barcelona 08021
Telèfon: +34 934 877 318

 

Pàgina web: www.naulover.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: naulover
Twitter: @Naulover