Off

Off

080 Ravaleja Ruta guidada pel Raval de la moda

Amb motiu de la propera edició de la 080 Barcelona Fashion, que enguany es celebra al Museu Marítim del 2 al 5 de febrer, Barcelona Activa, amb el suport de Districte de Ciutat Vella, organitza la ruta “080 Ravaleja: Ruta pel Raval de la moda”.

ARTESANIA I MODA, UN BINOMI DIFERENCIADOR

Taula rodona Artesania i Moda, un binomi diferenciador, on els expositors debatran plegats sobre com aquests dos mons es poden ajudar, valorar la seva experiència i possibles sinèrgies futures entre artesania i moda.

BEHIND THE SHOW by MIREIA RODRIGUEZ at KR STORE BACKYARD

La fotògrafa Mireia Rodríguez ha volgut anar més enllà i fer el seguiment del treball previ a la presentació de " Sickly Sweet Bears " fw 2015-16, la nova col·lecció de Krizia Robustella.

Small’s Club és un local de Barcelona ubicat al carrer Tuset, en una de les zones nocturnes més exclusives i emblemàtiques de la ciutat. Un club amb un ambient elegant, juvenil i agradable i que compta amb les sessions musicals dels millors dj’s del moment . 

El dissenyador Selim de Somavilla presenta en la “Talent Gallery” del Grand Hotel Central una retrospectiva inusual, en la que no només es fa un petit repàs de la seva trajectòria, si no que ofereix al públic un compendi del seu treball reelaborat des d’ una vessant innovadora i trencadora.