Pablo Erroz

Pablo Erroz
Dia
dilluns, 2 febrer, 2015 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Pablo Erroz és una marca de moda “ready to wear” per a l’home i per a la dona, fundada el 2010 pel dissenyador que dóna nom a la firma.

 

La marca es defineix per l’ús de materials de primera qualitat, així com per una gran atenció als detalls i un sentit del gust refinat, que barreja conceptes clàssics i modernitat. Ofereix un producte creat en la seva totalitat a Espanya.

 

Des dels seus inicis, la marca ha estat present a diferents passarel·les, com la València Fashion Week, la Mercedes-Benz Fashion Week de Madrid, la Viena Fashion Week (convidat per l’Ambaixada espanyola) i, recentment, la 080 Barcelona Fashion Week.

 

Pablo Erroz ha estat guardonat amb diferents premis al llarg de la seva trajectòria, entre els quals en destaquen alguns, com el Premi Onda Cero 2014 al disseny. Aquell mateix any també va obtenir el premi del Barcelona Designers Collective, comissariat per Georgina Chapman (fundadora de Marchesa) i el prestigiós crític de moda Colin McDowell. Compta també amb un gran nombre d’aparicions a la premsa destacada del sector, tant nacional com internacional.

 

Actualment, des del seu estudi de disseny, Pablo Erroz col·labora activament amb altres marques nacionals i internacionals.

 

COL·LECCIÓ -  NOSTALGIC – A/W 2015-2016

És la proposta unisex per a la pròxima temporada tardor-hivern.

 

Basa els seus teixits principals en materials rústics i càlids, com llanes 100% en diferents gammes i textures, cotons, draps, napes i pèl. Juga amb diferents estampats sobre llanes, amb tècniques que van des del bottonato en diferents tons sobre un mateix teixit fins a la reinterpretació d’estampats clàssics.

 

Composta per una gamma de colors de tons blau marí (navy), marrons, terra, grisos, blanc gel i groc.

 

El punt d’inspiració explica la història d’un viatge, el moment d’emigració americà dels anys 20, després del Crack del 29, a països com Alemanya, que dota la col·lecció d’una imatge d’home dandi i de dona elegant i sofisticada, a la recerca d’un nou rumb, deixant enrere la nostàlgia i trepitjant amb força, traslladant aquest moment cap a una imatge actual i contemporània.

 

Els accessoris, com els patinets de cuir (article de “viatge” del carrer transformat en una peça sofisticada) donen el punt de contrast a la col·lecció.

 

 

Dissenyador: Pablo Erroz
Marca comercial: Pablo Erroz
Adreça: Av. Gran Via Corts Catalanes, 727 - 4º3ª
08013 Barcelona
Teléfono: +34 630 024 753

 

Página web: www.pabloerroz.com
Correo electrónico: [email protected]
Facebook: Pablo Erroz