Punto Blanco

Punto Blanco
Dia
dijous, 5 febrer, 2015 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

 

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet  evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

 

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 

COL·LECCIÓ-  “CONNECTIVITY”

L’era digital apodera els individus, la tecnologia és més ràpida, smarter, i possibilita un món sense fronteres, sense fils, que ens permet opcions immediates sobre allò que fem i allò que volem.

 

Al mateix temps, hi ha un interès i una necessitat creixent d’equilibrar els sistemes virtuals amb la intuïció i l’instint. Busquem la connexió emocional, temps per pensar i per somiar en un món multidimensional, on governen el contrast i la diversitat.
Apostem per un estil de vida versàtil i contemporani, amb matisos retro. Els clàssics agafen un nou gir i es converteixen en una font d’inspiració fonamental. Les harmonies de color són una barreja de calent i de fred, de clar i de fosc. Efectes sorprenents, que aconsegueixen, a través de materials innovadors, una sensació extraordinària.

 

Dissenyador:
Marca comercial: Punto Blanco
Adreça: Av. Balmes, 16
Igualada 08700
Telèfon: +34 938035252

 

Pàgina web: www.puntoblanco.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/puntoblanco
Twitter: @puntoblancocom