Sita Murt

Dia
dimarts, 3 febrer, 2015 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Apassionada. Activa. Curiosa. Viatgera. Sempre creativa.
Així és Sita Murt.

 

Atenta a allò que passa al seu voltant, qualsevol detallpot ser l’origen d’una nova col·lecció. La seva personalitat inquieta sap interpretar les tendències i adaptar-les al seu estil.

 

Els seus dissenys són petits homenatges a aquella dona incansable que atén mil coses a la vegada i per la qual Sita Murt sent un enorme respecte.

 

Sita Murt ha apostat per posar la tècnica al servei de la imaginació. Els seus dissenys incorporen detalls que són el resultat de moltes hores d’investigació. Sita Murt creu que tot és possible, i aquesta tenacitat es reflecteix en cada peça, en cada teixit, en cada volum.

 

COL·LECCIÓ - Fall/Winter 15/16 a la Passarel.la 080 Barcelona Fashion

Looks masculins on s’intueix el sexy més sutil. La nova col.lecció de Sita Murt respira estil, estil amb accent british, vitalitat intel.ligent. Peces pensades per a les dones que van més enllà del superficial.

 

El punt arrasa: abrics, jerseis, pantalons en puntsllisos o amb estructura, sol o combinat amb teixit. Redescobrim els plisats en punt que, aplicats en vestits i faldes,  es converteixen en protagonistes de la col.lecció.

 

Treballem amb teixits dolços i fluids que contrasten amb altre smés estructurats i marcadament gràfics, un joc entre volums i matèries, on el punt es teixeix entre mohairs d’alpaques i llanes molt primes i irregulars.

 

La sobrietat dels colors és només aparent: un masculí i elegant gris marengo combina amb l’esclat d’un coure molt suggerent, o el crumelange i la paleta de tonalitats naturals com el caqui reben pinzellades de llum amb el blau elèctric.

 

 

 

Dissenyadora: Sita Murt
Marca comercial: Sita Murt
Adreça: Sor Rita Mercader, 22
Igualada 08700
T. +34 938037411

 

Web www.sitamurt.com
Mail: [email protected]
Facebook www.facebook.com/pages/SITA-MURT-/48492152910?fref=ts
Twitter @sitamurt_cat (catala)  @sita_murt (castella)