TCN

TCN
Dia
dimarts, 3 febrer, 2015 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Va néixer a Arenys de Mar, Barcelona, a la dècada dels seixanta. De Saint Tropez, on la seva família tenia una botiga i on ella passava les seves vacances d’estiu, encara recorda els seus jocs d’infantesa perduda entre maniquins, emprovadors i prestatgeries.

 

Als 10 anys la Totón Comella dibuixava amb rapidesa qualsevol figurí, patró o estampat que se li passés pel cap. El seu talent natural la porta a estudiar interiorisme i a ingressar a Belles Arts donat que en aquella època el seu desig era dedicar-se a la pintura i l’interiorisme.

 

TCN neix de la necessitat de trobar una peça de bany còmoda, versàtil, que s’adapti al seu gust natural i innat. Des de 1987 la firma està present en les millors botigues del món, sent una referència avui dia ja en el món sencer pel seu estil shaby chic.

 

COL·LECCIÓ – TARDOR-HIVERN 2015-2016

Existeix una doble intenció que es pugui combinar l’exterior amb l’interior, allò ÍNTIM amb allò OUT. Com sempre a TCN, tot encaixa com per art de màgia, tots els colors i peces es combinen els uns amb els altres perquè existeix un denominador comú, que és el segell de la marca TCN que ho amara tot.

 

Ens trobem davant d’una col·lecció TCN prèt-a porter d’hivern, el pilar fonamental de la qual és la barreja com a essència. En aquest cas, la utilització de colors secundaris, com ho és l’ocre, els blaus i els verds. S’identifiquen tres paletes de color diferents, però a la vegada complementàries i totalment combinables entre elles.

 

Qualsevol dibuix TCN té un toc de gris, ja que això és el que ajuda a fer que la peça sigui fàcilment combinable amb tot. Els estampats són més aviat falsos llisos, sempre subtils i molt poc estridents.

 

Una vegada més, la seda és un teixit best-seller de TCN. Resulta una companya de viatge ideal per al punt i en general per a bruses i camisoles, que en alguns casos són estampades i en altres casos es confeccionen al revés per aportar major suavitat a la pell.

 

Els vestits de seda i els jerseis amb patronatges especials donen una reblada de clau més als clàssics tricots hivernals. Tricots de caixmir per a unes capes, que, per la seva qualitat, suavitat i colorit, són una de les peces estrella de la temporada, ja que són el “sobretot” perfecte per a qualsevol seda. O el tricor soft, que, en combinar-se, aquesta vegada, amb pell, converteix una simple armilla de punt en una solapa ideal per a abrics.

 

Les peces d’abric, com jaquetes i abrics fets de llana o de feltre, han suposat un camp sobre el qual idear nous i creatius patrons que abunden en les obertures laterals, sota costures que travessen la peça en la seva part inferior. Així mateix, les jaquetes i els abrics de doble face tenen uns maxicolls que, en cordar-los i donar-los la volta, confereixen a la jaqueta un aire de peça campera, però a la vegada idònia per a qualsevol moment.

 

En la llenceria, la blonda tintada en tinto fredo és la màxima revelació; peces que semblen rescatades d’un bagul màgic, on els culottes, els sostenidors i els minishorts cobren vida per ells mateixos.

 

Contacte: Evelyn Fernández
Direcció: Rial Bellsolell 30
Arenys de Munt 08358
Telèfon: +34 937 937 583
Fax: +34 937 951 688

 

Pàgina Web: www.tcn.es
Facebook: www.facebook.com/TCN.totoncomella
Twitter: @TCNtotoncomella

 

Responsable de la marca: Jose Mª Donat i Toton Comella
Responsable comercial: Jose Mª Donat Legrand
Correu electrònic: [email protected]