Torras

Torras
Dia
dijous, 5 febrer, 2015 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

TORRAS, fundada el 1951, ha creat un innovador concepte de moda en pell i punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir; una manera d’entendre la moda que passa per incorporar els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals. Les col·leccions de TORRAS, nascudes a Caldes de Montbui, són presents, avui, a top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai. TORRAS té una taxa d’exportació d’un 70%, showrooms a Milà i Nova York, i participa en les fires de la moda de Nova York (MRketNY), Las Vegas (MRketLV), Düsseldorf (Supreme) i Moscou (CPM-Collection Premiere Moscow).

 

Juanmabyelcuco

 

Juanma Granero Fernández (Barcelona, 1978).

 

Cursa els seus estudis de disseny de moda i d’estilisme d’indumentària a l’escola d’arts i oficis artístics Llotja de Barcelona, juntament amb alumnes com Txell Miras o Juan Antonio López.

 

Es desenvolupa com a estilista, i crea les seves primeres col·leccions i il·lustracions al taller de Josep Font, per a la seva marca d’alta costura i prêt-à-porter. També realitza treballs de patronatge per a diferents dissenyadors, feina que alterna amb tasques d’estilisme per a revistes nacionals i internacionals. Entre els anys 2004 i 2013, presenta nombroses col·leccions a les diferents passarel•les de Madrid, Cadis, València i Barcelona.

 

El últims dos anys ha col·laborat amb la marca TORRAS en  l’estilisme i l’escenificació de les desfilades “Torras Black”, tardor-hivern 2013, “The Authentic Me”, primavera-estiu 2014, “Capricious”, tardor-hivern 2014 i “Avant-Garde”, primavera-estiu 2015.

 

COL·LECCIÓ - MÍMESIS

Ens endinsem en la voràgine d'un pla encara sense explorar d'una estranya procedència. Salvatge, hivernal, tosc, on destaquen homes i dones bohemis, viatgers amb olors diferents, compostos de barreges de textures. Solitaris, autodidactes, amos de la seva pròpia llibertat, lluitadors davant l'adversitat. Temps d'assossec i de calma. Mimetitzen amb l'ambient i el marc on es troben. Rescaten del passat elements que imiten a l'actualitat. Aprofundeixen en la seva energia interior i exterioritzen la força del clima i les circumstàncies que troben al seu pas a través dels colors, matèries i textures. S'adapten al medi i d'ell n’extreuen tota la seva força. És el Mimetisme adaptat a la pròpia naturalesa.

 

 

Marca comercial: Torras
Adreça: C/ Del Garraf, 33
Caldes de Montbui 08140
Telèfon: +34 93 862 75 33

 

Pàgina web: www.torras.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: TorrasWorld
Twitter: @TorrasWorld