Yerse

Yerse
Dia
dimecres, 4 febrer, 2015 - 14:00
Hora
14:00
Lloc

MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
Drassanes Reials
Plaça del Portal de la Pau, 1
08001 Barcelona

BIOGRAFIA

Fundada l’any 1964 per Lluís Generó i Domenech, i basant la seva producció en els jerseis de punt per a tota la família, la marca Yerse ha anat globalitzant-se i canviant d’estratègia empresarial, per centrar-se, 50 anys després, en els  total looks femenins. Sense perdre la seva essència, el punt, molt present en totes les seves col·leccions, ha anat entremesclant textures i matèries per arribar al segle XXI amb una essència de marca molt genuïna, sota el prisma de l'estil vintage i la influència urbana de les grans ciutats cosmopolites. El resultat, col·leccions casual-chic, amb detalls subtils i sofisticats que vesteixen una dona natural, a la recerca d’un estil confortable i cosmopolita, i amb una actitud davant la vida: slow life.

 

Yerse dissenya i comercialitza quatre col·leccions l’any: la col·lecció Yerse de la temporada (primavera-estiu / tardor-hivern), la col·lecció de complements corresponent a cada temporada, i dues col·leccions flaix (High Summer / Special Edition). Un total de més de 300 referències, que es venen en més de 1.300 punts de venda de tot el món.

 

COL·LECCIÓ-  THE BEAUTY SURROUNDS

La bellesa no és un do. És una actitud, una melodia que componem mitjançant petits detalls i gestos feliços que ens reconforten sense presses. La nova col·lecció de Yerse tardor-hivern 2015-2016 s’inspira en la bellesa que cada dona dibuixa al seu voltant per donar forma al seu propi benestar.

 

Optimistes flors d’hivern naixen sobre teixits naturals. Quadres de racionalitat nòrdica construeixen trames infinites. Fruites del bosc floreixen ingènuament al mig de llenços minerals. Vermells terra, blaus malva i verds jade donen color als eterns dies de fred. El blanc trencat cobreix, poc a poc, paisatges de llanes verges. Talls urbans desafien simetries convencionals.

 

El que és imperceptible sí que importa.

 

Dissenyador:
Marca comercial: Yerse
Adreça: Carretera Terrassa, 263
Sabadell 08205
Telèfon: +34 93 745 17 00

 

Pàgina web: www.yerse.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: yerse.fans
Twitter: @YERSE_moda