Activitats paral·leles

Activitats paral·leles

Aquesta edició del 080 acollirà la presentació del darrer projecte empresarial i creatiu de tres dels dissenyadors més emblemàtics de la passarel·la catalana. 

Compromès amb el disseny emergent i l’emprenedoria, el 080 Barcelona Fashion presenta el 080 Barcelona Fashion Idees Contest, una iniciativa per impulsar nous negocis i marques de moda, sorgida en col·laboració amb la xarxa d’inversors Seed & Click

Barcelona Fashion Summit és el principal punt de trobada dels professionals del negoci de la moda a Espanya, un fòrum que reuneix als principals executius del sector al voltant d’un programa de ponències i taules rodones en la que participen ponents de primer nivell. 

Una mostra inèdita del gran talent del mestre de l’Alta Costura Pedro Rodríguez a través d’una mirada a l’ armari de Carme Ensesa Brillas, clienta excepcional i musa d’un dels nostres creadors de moda més internacionals.

Nou escoles de disseny i moda de Catalunya presenten una selecció de les tesines del passat any escolar a l’Open Area.

Aquesta edició del 080 acollirà final mundial del concurs de models, Fresh Faces 2015.

El Clúster Català de la Moda (Modacc), en col·laboració amb el Govern de la Generalitat de Catalunya organitzem el 080 Barcelona Fashion Showroom dins de la setmana de la moda de Barcelona, entre els dies 1 i 5 de febrer de 2016 a Barcelona.

MANOLO BLAHNIK: Fleeting Gestures and Obsessions

Presentació del llibre i col.loqui: MANOLO BLAHNIK: Fleeting Gestures and Obsessions.

Al Photo Shoot Exhibition s’exposaran els resultats del NEO2 Photo Shoot Contest de l’edició de juliol de 2015. En aquest concurs vuit equips formats per un estilista i un fotògraf, alumnes d’escoles d’estilisme i de fotografia de Barcelona, competien per realitzar el millor foto-reportatge.