CARLOTAOMS

CARLOTAOMS
Dia
dilluns, 1 febrer, 2016 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

CARLOTAOMS neix a partir de la fusió de les dissenyadores Elisabet Carlota i Elisenda Oms, totes dues amb caràcter emprenedor, idees fresques i amb la necessitat de donar resposta a les seves inquietuds creatives. 

 

CARLOTAOMS aposta per un producte Km 0. La roda de creació i producció es realitza en empreses i tallers situats a Barcelona i rodaliaes. Promou el retorn de la indústria tèxtil i la recuperació del sector. 

 

La marca trenca amb els estereotips i duu a terme un disseny sense gènere. Les peces acompanyen els consumidors en el seu dia a dia, completen la seva personalitat i els ajuden a crear i a fomentar la pròpia identitat. La marca ofereix un producte de roba en què el disseny de línies pures i l’estil urbà interactuen amb la persona que el vesteix.

 

COL·LECCIÓ - Itinerant

Vivim en una societat on desplaçar-se es converteix en una necessitat. Ens movem creuant instants amb persones introspectives i desconegudes amb qui interactuem anònimament. Som éssers abstrets i voyeurs, connectats i aïllats, que vivim cercant identitat i conmfort en els nostres trajectes vitals.

 

La voràgine d’'estímuls diaris ens tensa i ens demana retrobar-nos amb nosaltres mateixos. Quan podem, fugim de la ciutat cercant la sensació de llibertat que ens ofereix a la muntanya.

 

CARLOTAOMS, amb la col·lecció ITINERANT, pretén acostar-nos tota la comoditat de la roba de muntanya, extrapolant-la del seu context original i acostant-la al món urbà. 

 

Les línies de disseny i els teixits afavoreixen un benestar necessari a per aquesta societat de commuters.

 

 

 

Dissenyadores: Elisabet Carlota i Elisenda Oms
Marca comercial: CARLOTAOMS
Adreça: C/ Carolines 13 entresòl 2a
Telèfon: +34 618 199 349 / 626 257 262

 

Pàgina web: www.carlotaoms.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/CarlotaOmsDesign
Instagram: www.instagram.com/carlotaoms_barcelona