Col·laboracions

Texfor - Confederación de la industria textil

 

La Confederació de la Industria Textil – Texfor és una organització empresarial que representa i promou els productes i serveis de les empreses més dinàmiques del tèxtil de capçalera català i espanyol tals com filats, teixits amples i estrets, fornitures, complements i acabats tèxtils, tots pels mercats de vestuari, llar i usos tècnics i industrials.

Texfor és el perfecte punt de trobada entre les empreses de la cadena de valor del sector, ja que gràcies a les sinèrgies i complementarietats que es creen els permet ser més competitives.
 
TEXFOR
C/ Sant Quirze, 30 - 08201 Sabadell – BCN
[email protected]   +34 93 745 19 17

Escola d'Art Floral i Disseny de Jardins

 

L’Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya té com objectius la formació i la promoció de l’art floral, el disseny de jardins i tots aquells temes relacionats amb la natura, el paisatge i l’art.

L’Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya ofereix formació professional, recerca artística, activitats
educatives i culturals.

L’Escola d’Art Floral i Disseny de Jardins de Catalunya té la voluntat d’establir col·laboracions amb altres disciplines com és el món de la moda, participant en l’edició del 080 Barcelona Fashion febrer 2016.

Muntatge realitzat pels professors: Daniel Santamaría i Francesc Porres i un equip d’estudiants.

 

BSTIM, la fira europea del Punt

 

BSTIM és un saló professional que pretén donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors del sector de la moda.

La nostra missió és facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestors de produccions de productes de moda amb marques i distribuïdors europeus.

La segona edició de BSTIM tindrà lloc el 24 i 25 de febrer de 2016, a Igualada (Barcelona), i és una iniciativa de Fira d’Igualada i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI.

 

 

 

Atrezzo

 

http://www.atrezzobarcelona.com/

Tu Música Events

 

Tu Música Events és l’agencia especialitzada en música en directe per esdeveniments especials i distingits.

Compta amb una trajectòria de més de 15 anys acompanyant musicalment tot tipus d’actes socials.
Amb un repertori molt ampli, comprèn diferents estils per tal d’adaptar-se als gustos de tota l’audiència.

www.tumusicaevents.com