Lyle & Scott

Lyle & Scott
Dia
dimecres, 3 febrer, 2016 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

L’any 1874 William Lyle and Walter Scout van fundar una empresa knitwear a Hawick, un petit poble amagat a la frontera escocesa. El seu objectiu era satisfer la demanda underwear de qualitat en l'època Victoriana i amb els anys, van començar a prosperar com a empresa guanyant-se una reputació mundial. 

 

Ja als anys 50s, Lyle & Scott es va guanyar el respecte de la indústria amb les seves joint ventures amb Christian Dior i altres marques de luxe, per produir les seves peces de Cashmere. Uns anys després, va llançar la seva línia de golf que va coincidir amb el llançament del seu icònic logotip de l'àguila daurada. La relació amb aquest esport li va donar a la marca un nom global a causa de golfistes carismàtics que la van portar. 

 

Als anys 80 la marca va evolucionar del “sportswear al streetwear” sense passar desapercebuda i va jugar un paper destacat en el moviment juvenil «The Casuals» que es va popularitzar als 90’s a Gran Bretanya.

 

Al 2016 la marca es reintrodueix a Espanya amb la seva col·lecció Spring Summer 2016. Les col·leccions de L&S fan clares picades d'ullet a l'esperit vintage, a les subcultures casuals i recorden als estilismes de les pel·lícules de Wes Andersen com “The Royal Tenenbaums”. Uns estilismes que no només ens recorden a èpoques que han fet història, sinó també a la nostra pròpia joventut. A més, és una de les marques més reconegudes al món del golf amb un pedigrí impecable de 140 anys de trajectòria. La marca mostra el xoc de l'elegància dels anys vuitanta amb l'estil esportiu.

 

Lyle & Scott recorda que sempre el més modern, és el clàssic.

 

COL·LECCIÓ-  Una història d'hivern per Lyle & Scott

La col·lecció High Summer d’aquesta temporada té una estètica informal moderna. Centrant-se principalment en imatges de Glastonbury 1970 i inspirant-se en el vibrant paisatge del festival, aquesta col·lecció contemporània té una paleta de colors apagada però brillant que captura l’esperit del festival britànic amb una sensació fresca i natural d’estiu.

 

 

 

Marca comercial: Lyle & Scott
Telèfon: +34 972 26 22 62 / 650 73 57 46

 

Pàgina web: www.lyleandscott.com
Correu electrònic: [email protected]