Miquel Suay

Miquel Suay
Dia
dilluns, 1 febrer, 2016 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

Dissenyador valencià nascut a Xàtiva. Estudia disseny de moda a l’Escola Barreira d’Arts i Oficis. Posteriorment, cursa estudis de dret a la Universitat Jaume I de Castelló i un Màster en Direcció General d’Empreses a l’Escola de Negocis Lluís Vives. Sempre vinculat al món de la moda, aviat comença a participar activament a l’empresa familiar, dedicada al disseny i a l’elaboració de vestits de comunió, fins a desenvolupar les seves pròpies línies de prêt-à-porter, així com una línia de cerimònia que inclou Nuvi, Núvia, Comunió, Festa i un ampli ventall de complements. 

 

COL·LECCIÓ - EIGHT

Eight. És moviment, ritme. Clar equilibri d’'energies. Inspiració per elaborar volums sinuosos. Esses que juguen, es creuen, traçant un clar camí cap a l’'infinit, la recerca sense límits. Límits marcats per la vida, sempre en moviment. Moviment que bressola a qui busca el canvi i llança a l’'oblit a qui roman immutable. La infinita recerca d’e harmonia.

 

Eight és una combinació de teixits tecnològics amb teixits tradicionals. Elastans i llanes. Colorimetria austera: blaus, grisos, vermells i negres. Nexe d’'unió entre una vasta varietat de textures geomètriques, concebent peces amb marcats contrastos.

 

Un disseny avantguardista lliurat a homes de nova generació. Comoditat, versatilitat i elegància.

 

 

 

Dissenyador: Miquel Suay
Marca comercial: Miquel Suay
Adreça: Avda. Barón de Carcer, 52
46001 Valencia
Telèfon: +34 963 529 053

 

Pàgina web: www.miquelsuay.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/MiquelSuay
Twitter: www.twitter.com/MiquelSuay
Instagram: www.instagram.com/miquelsuay
Youtube: www.youtube.com/user/miquelsuay