Miriam Ponsa

Miriam Ponsa
Dia
dimarts, 2 febrer, 2016 - 16:00
Hora
16:00
Lloc
BIOGRAFIA

Miriam Ponsa és diplomada en disseny de moda per la Universitat de Southampton (RU) i s’ha especialitzat en disseny i en tècniques de punt, a Igualada. Miriam Ponsa dissenya totes les col·leccions al seu taller de Manresa i produeix les col·leccions en tallers catalans. Valors com l’esforç, el treball en equip, l’autenticitat i la recuperació de tècniques artesanals formen part del seu manifest. Les seves col·leccions estan rebent nombrosos reconeixements. El darrer d’una llarga llista és el premi a “Dones Mula” com a millor col·lecció de la Passarel·la 080 Primavera-Estiu 2015, atorgat per la Generalitat de Catalunya.

 

COL·LECCIÓ - AVIADORES AW 2016/17

L’anhel de volar ha estat present en la humanitat des del seu origen. Infinits intents d’emprendre el vol van forjar les beceroles de l’aviació. Si inicialment era un terreny d’homes, també hi va haver dones que van desafiar els costums de l’època i van obrir-se camí en l’aeronàutica. Aquesta col·lecció és un homenatge a les pioneres de l’aviació.

 

La funcionalitat de les peces s’aconsegueix a través de formes oversize, petos que recorden eals laborals, i peces exteriors que abriguen i protegeixen.

 

Les cintes i les gomes elàstiques que recorden els paracaigudes tenen gran protagonisme, així com els cordats amb peces metàl·liques i múltiples cremalleres.

 

Els teixits són majoritàriament de llana, cotó i, cotó/seda, que aporten confort i protecció. La pell també hi té un pes important.

 

Predominen els colors grisos, caquis i el negre.

 

 

 

Dissenyadora: Miriam Ponsa
Marca comercial: Miriam Ponsa
Adreça: c/ Bruc, 25
Manresa 08241
Telèfon: +34 93 872 17 58

 

Pàgina web: www.miriamponsa.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/miriamponsa
Twitter: www.twitter.com/miriamponsa