Punto Blanco

Punto Blanco
Dia
dimarts, 2 febrer, 2016 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

Punto Blanco es dedica a la fabricació de mitjons d’alta gamma des de 1948, i és present als mercats internacionals des de 1953. Punto Blanco Underwear neix el 1996, amb l’objectiu de satisfer la necessitat d’incorporar l’element de la moda a la roba interior.

 

Les nostres peces, fabricades amb matèries primeres de màxima qualitat, han fet  evolucionar la roba interior. Aquesta passa de ser una commodity oblidada a ser un producte actual, al qual s’exigeixen unes característiques de patronatge i de disseny que el converteixen en l’actor principal del món de la moda.

 

Som líders del sector en el món dels mitjons i oferim una col·lecció específica per a cada situació, amb materials de primera qualitat i tecnologia punta, per proporcionar al mercat mitjons i roba interior que satisfacin l’usuari més exigent.

 

COL·LECCIÓ-  Cinematic

La força de les imatges 

 

El cinema una mirada mitjançant el desplaçament d'una càmera, una seqüència d'imatges en moviment que passen a una altíssima velocitat creant una il·lusió.

 

Ens convertim en espectadors d'un emocionant món ple de sensacions. Històries, de ficció, misteri, acció, intriga, aventura, ens captiven i ens submergeixen en un nou món.

 

Encantats en aquesta ocasió, també pel món imaginari de Warner Bros, de la seva atmosfera en la qual el vilà i l'heroi es barregen donant pas a una història única, amb un complex treball de sensacions i escenografies.

 

Realitat i ficció es barregen per sorprendre'ns i emocionar, fent-nos partícips del que està per arribar....

 

 

Marca comercial: PUNTO BLANCO
Adreça: Av. Balmes, 16
Igualada 08700
Telèfon: +34 938035252

 

Pàgina web: www.puntoblanco.com
Correu electrònic: [email protected]oblanco.com
Facebook: www.facebook.com/puntoblanco
Twitter: www.twitter.com/puntoblancocom