Sita Murt

Sita Murt
Dia
dimarts, 2 febrer, 2016 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

Isabel Esteve és l’actual directora de Disseny de la firma Sita Murt, càrrec que va assumir després de la mort de la Sita l’any 2014. La Isabel va néixer a Igualada l’any 1971. Diplomada en ADE, la seva trajectòria professional està estretament vinculada a l’empresa Esteve Aguilera, on va començar l’any 1996 al Departament d’Exportació. El seu interès creixent per la moda, va dur-la a estudiar a l’EATM i va començar una nova etapa investigant tècniques de disseny, materials, formes… Finalment, l’any 2000 es va incorporar al Departament de Disseny, sota la direcció de Sita Murt.

 

COL·LECCIÓ - FREEDOM'S MOOD

A Sita Murt tardor-hivern 16-17 pensem una col·lecció amb un joc entre la sensualitat femenina amb un esperit delicat i les peces andrògenes urbanes.

 

Freedom’s mood és una col·lecció plena dels 70 d’Ali McGraw, Peggy Lipton i les notes de Frank Zappa però sempre acompanyada de la nostra essència de simplicitat urbana.

 

Vestits interminables de viscoses i sedes amb brodats preciosos i bruses fluides conviuen amb el punt de jaqcuards i més jacquards, llanes perfectes, baguilles “melange”, capes amb dibuixos gràfics i abrics envolvents.

 

Els colors més tradicionals donen color a la nostra paleta: els marrons càlids conviuen amb els vermells ultrafemenins i el cru i el “nude” ens donen llum.

 

 

 

Dissenyadors: Isabel Esteve/Anna Portat
Marca comercial: Sita Murt
Adreça: Sor Rita Mercader, 22
Igualada 08700
Telèfon: +34 938037411

 

Pàgina web: www.sitamurt.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/pages/SITA-MURT-/48492152910?fref=ts
Twitter: www.twitter.com/sitamurt_cat (català)  www.twitter.com/sita_murt (castellano)