TCN

TCN
Dia
dilluns, 1 febrer, 2016 - 20:00
Hora
20:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

Va néixer a Arenys de Mar, Barcelona, a la dècadadelsseixanta. De Saint Tropez, on la sevafamíliatenia una botiga i on ella passava les sevesvacancesd’estiu, encara recordaelsseusjocsd’infantesaperduda entre maniquins, emprovadors i prestatgeries.

 

Als 10 anys la TotónComelladibuixavaambrapidesaqualsevolfigurí, patró o estampat que se li passéspel cap. El seutalent natural la porta a estudiar interiorisme i a ingressar a BellesArtsdonat que en aquella època el seudesig era dedicar-se a la pintura i l’interiorisme.

 

TCN neix de la necessitat de trobar una peça de banycòmoda, versàtil, que s’adapti al seugust natural i innat. Des de 1987 la firma estàpresent en les millorsbotigues del món, sent una referènciaavuidia ja en el mónsencerpelseu estil shaby chic.

 

COL·LECCIÓ

La col·lecció de tardor-hivern 2016-2017 de TCN marca una fita en la història de la marca. El prêt-à-porter és el protagonista de la col·lecció, però la cotilleria i la llenceria es barregen una vegada més i fan de la fusió la icona de l’estil TCN.
Els teixits estan dominats per les textures càlides i dolces, com la llana i el caixmir, que troben en els abrics la seva millor forma de sortir al carrer, mentre que els cotons i els velluts es deixen per a les peces que toquen la pell, els jerseis, els pantalons, els tops... En la cotilleria, el tul és el protagonista, unes vegades en estampat i d’altres en la seva versió llisa, i juga a barrejar-se amb vestits i tops, que surten de l’armari per vestir-se superposats a tot. 

 

Marca comercial: TCN
Telèfon: +34 93 795 11 14

 

Pàgina web: www.tcn.es
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/tcn.es
Twitter: www.twitter.com/tcn.es