Torras

Torras
Dia
dijous, 4 febrer, 2016 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

TORRAS, fundada el 1951, ha creat un innovador concepte de moda en pell i punt. La marca dissenya per seduir amb estil propi, més enllà de les peces bàsiques de vestir; una manera d’entendre la moda que passa per incorporar els materials de la més alta qualitat en pell, cotó, seda, lli, llana, caixmir o teixits funcionals. Les col·leccions de TORRAS, nascudes a Caldes de Montbui, són presents, avui, a top stores de 40 països, en ciutats com Barcelona, Nova York, Londres, Moscou o Xangai. TORRAS té una taxa d’exportació d’un 70%, showrooms a Milà i Nova York, i participa en les fires de la moda de Nova York (MRketNY), Las Vegas (MRketLV) i  Düsseldorf (Supreme).

 

COL·LECCIÓ - REBELS

Ser REBEL és una forma de vida,  és ser tu mateix i decidir si vols, o no, anar a contracorrent. És viure sense pressions, sense disciplina. És ser divertit, és desobeir les lleis. És viatjar per la vida amb aire distingit sense voler ser distingit. És estar tan segur de tu mateix que no et cal explicar qui ets.

 

La col·lecció REBEL està enfocada a ser un mateix. Viatjar per la vida com una brisa; suau, subtil, elegant.  Amb una presència pura, omplint espais, brillant... Per això la col·lecció tardor hivern 16/17 busca aquesta essència, amb materials nobles, pells esponjoses, llanes toves que acullen detalls subtils. Colors neutres, colors de sempre buscant noves maneres de ser nosaltres mateixos. Una visió clàssica remasteritzada de TORRAS. El resultat és únic, tan únic com el nostre REBEL.

 

"If you obey all the rules, you miss all the fun", Katharine Hepburn

 

 

 

Marca comercial: TORRAS
Adreça: C/ Del Garraf, 33
Caldes de Montbui 08140
Telèfon: +34 93 862 75 33

 

Pàgina web: www.torras.com
Correu electrònic: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/TorrasWorld
Twitter: www.twitter.com/TorrasWorld