Yerse

Yerse
Dia
dijous, 4 febrer, 2016 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

CASA LLOTJA DE MAR
Passeig d’Isabel II, 1
08003 Barcelona

BIOGRAFIA

Pensar en Yerse, inevitablement, és pensar en tricot, ja que ha estat un referent en el gènere de punt durant molts anys, des que en Lluís Generó i Domènech fundà la marca l’any 1964.

 

Però, fent evolucionant els processos i introduint-hi noves textures i matèries ha anat diversificant les seves línies de negoci fins a arribar al segle XXI oferint col·leccions íntegres de roba i complements per a dones urbanes i vitals que busquen genuïnitat i cura pels detalls i les matèries. Yerse, de la mà de Lluís Generó, director creatiu de la firma, segueix aportant qualitat i creativitat.

 

Amb més de 50 anys de trajectòria, Yerse, sense perdre l’essència de l’empresa familiar, és avui dia una marca consolidada que comercialitza quatre col·leccions l’any amb un total de més de 600 referències que es poden trobar en 1500 punts de venda de tot el món entre botigues pròpies, botigues multi marca i shop in shops a grans magatzems d’Europa, dels Estats Units, d’Àsia i fins i tot d’Austràlia.

 

COL·LECCIÓ-  Vegvísir

La col·lecció Yerse AW16-17 s’inspira en els horitzons d’Islàndia, on tot acaba i tot comença. Neix del blanc i dels seus matisos per perdre’s en resplendors de colors vitals. Es deixa portar per la màgia de Vegvísir, el símbol víking que ens marca el camí i ens connecta amb l’essència d’un passat que segueix bategant, amb força, sota la pell.

 

Ens guia cap a universos habitats per dones que es mostren tal com són. Transparents. Sensuals. Valentes. Abrigades per peces minimalistes que amaguen elements barrocs. Dissenys lineals, contemporanis, interpel·lats per detalls excessius.

 

Teixits càlids que combinen caients suaus i gustosos amb altres de rugosos i crus. Elements naturals i sostenibles enllaçats amb teles tecnològiques. Modernitat i tradició acompanyant a aquestes dones que caminen segures sense mirar enrere.

 

Marca comercial: YERSE
Director creatiu: Lluís Generó
Telèfon: +34 93 745 17 00

 

Pàgina web: www.yerse.com
Correu electrònic: [email protected]