113 MAISON

Dia
dijous, 7 febrer, 2019 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

113 MAISON, és el projecte conjunt de la Jorgina Carrera (1993, Miralcamp) i la Mariona Puig (1989, Girona). Patronista i fotògrafa respectivament, es coneixen fa 6 anys i comencen a col•laborar en els projectes de l'una i l'altra. Sorgeix la inquietud d'unir les dues vessants artístiques i creen 113 MAISON per trobar un espai amb essència pròpia, on poder experimentar i portar a terme les seves idees.

 
COL·LECCIÓ - Primer florilegi
 

113 MAISON es concentra en la creació de peces d’autor fetes a mà.
L’exploració en la construcció de les prendes, els tractaments experimentals que es duen a terme amb els teixits, la recuperació de processos de treball tradicionals, els quals ens connecten amb les nostres arrels, i sobretot, la reinterpretació del nostre propi arxiu, són els mètodes i tècniques que utilitzem de manera continuada en l’elaboració de cada una de les nostres peces. Juntament amb un ull pels detalls i les imperfeccions buscades fan que aquest conjunt de peces siguin úniques.
Cada prenda es treballa individualment, una a una, deixant espai per dotar-la de personalitat i ànima, buscant sempre siluetes alternatives i explorant la seva abstracció. Superposicions, volums exagerats i drapejats.
Sense enfocar-nos estrictament en col•leccions, moltes de les peces que es creen es van renovant amb el temps, mantenint sempre un sentit conceptual entre elles.
Amb la col•laboració de De Ubieta (www.deubieta.com) i Enric Bages Blanco.

Dissenyadores: Jorgina Carrera i Mariona Puig
Marca comercial: 113 MAISON
Persona de contacte de la firma: Mariona Puig
T. +34 646681770
Web: www.113maison.com 
Mail: [email protected]
Premsa: [email protected]
Instagram: @113maison