CUSTO BARCELONA*

Dia
dimarts, 5 febrer, 2019 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Custo Barcelona va ser creada a principis dels anys 80 pels germans Dalmau, Custo i David, després d’un llarg viatge que els va portar arreu del món. En el seu camí, no solament van descobrir nous paisatges, sinó que també van poder contemplar les més variades manifestacions artístiques, culturals i filosòfiques. Una de les coses que més els va cridar l’atenció va ser l’estil de Califòrnia, expressat en el look dels surfistes que vivien al sud de l’estat, així com en l’element psicodèlic de la part nord. La innovadora moda plena de color que van trobar-hi els va impressionar, especialment un estil de samarretes que no existia a Espanya en aquella època. Amb aquests elements com a punt de partida, la marca es va llançar amb el nom de Custo Line. Els germans Dalmau van començar a treballar i van aprendre tot el possible sobre tècniques d’impressió i els seus acabats, amb una atenció particular a l’àrea del disseny gràfic, en la qual se sentien especialment còmodes. Amb el temps, la investigació en l’ús del color i els estampats es va convertir en innovació, audàcia i sofisticació. Actualment, podríem dir que Custo Barcelona existeix com un estil en ell mateix, que en certa manera suggereix una forma concreta de veure la vida. Una manera de veure la vida que s’expressa en col•leccions per a dona i home.

CUSTO BARCELONA AVUI

Custo Barcelona és, actualment, una marca d’imatge consolidada que des del 1997 presenta les seves col•leccions, cada temporada, a la New York Fashion Week. Innovació i creativitat constitueixen la base d’un estil caracteritzat per la utilització de gràfics i de color, que s’ha convertit en una icona. El seu èxit s’ha vist reconegut no solament pel públic que compra les seves peces, sinó també pels professionals de la moda, mitjans de comunicació i celebritats.

 
COL·LECCIÓ - Custo Barcelona - SS19 - Aftersun
 

Custo Barcelona mostra la seva versió més nocturna amb Aftersun, una col•lecció per les nits d’estiu d’aquest any. Quan el sol es pon, la dona Custo vol divertir-se: una dona segura de si mateixa que té molt clar qui és i valora molt la seva individualitat. La col•lecció és un brindis a la part més lúdica de l’època més càlida, de nits inacabables que s’allarguen fins veure la sortida del sol. Experimentalitat i comoditat es combinen per crear un armari únic, eminenment nocturn en el que volums i línies trenquen esquemes.

Dissenyador: Custo Dalmau
Marca comercial: Custo Barcelona
T. +34 933 788 410
Web: www.custo.com
Mail: [email protected]
Facebook: Custo Barcelona
Instagram: @custobarcelona
Twitter: @custo_barcelona