ESCORPION

Dia
dilluns, 4 febrer, 2019 - 16:00
Hora
16:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Des de 1929, la firma vesteix dones que sedueixen amb la seva autenticitat, amb la seva seguretat en elles mateixes; en definitiva, amb la seva personalitat única. Elles trien i defensen una moda audaç i sostenible, unes peces que les acompanyen en el seu dia a dia i que els brinden, a més, un potencial infinit de possibilitats.
 
ESCORPION s’ha consolidat com un referent internacional per la sofisticació dels seus dissenys i per la qualitat del seu punt. #UnJerseiESCORPION és un imprescindible, una peça perdurable i que sempre és tendència.
 
El 2018, Andrea Martínez agafa el relleu de Sybille Horaist com a directora creativa de la firma. Fidel al llegat de la casa, Martínez aporta la seva visió avantguardista i cosmopolita a les col·leccions.
 
ESCORPION Studio Barcelona és el segell sota el qual es presenten les creacions exclusives per a passarel·la de la marca. Des del 2015, les seves desfilades són una cita obligatòria en el calendari de la 080 Barcelona Fashion.

 
COL·LECIÓ – MADREPERLA
 

La mareperla és la superfície del mar en la seva versió més iridescent; és aquell instant en què els raigs del sol es fonen amb la transparència de l'aigua i la inunda de pampallugues. Un màgic arc de Sant Martí de tonalitats marines que van des del turquesa, el verd aigua o el daurat, al rosa suau i al porpra plata. D'aquest escenari místic emergeix la dona com una deessa. Una joia de la natura que brilla amb llum pròpia. Ella és forta, clarivident i compromesa, flexible, sensual i intuïtiva. MADREPERLA ens connecta amb el costat més íntim i fascinant de l'essència femenina i fa brillar aquesta perla, valuosa i única, que tota dona porta dins.

Marca comercial: ESCORPION STUDIO BARCELONA
Adreça: C/ València, 229 Ppal Barcelona 08007
T. +34 938 030 600 +34 938 030 600  
Web: www.escorpion.com
Mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/Escorpionstudio
Twitter: www.twitter.com/escorpionstudio
Instagram: www.instagram.com/escorpionstudio