Jurat

 

Pilar Pasamontes

«Per a mi, una tendència la fa la passarel•la, la fa el carrer i la fa la societat»

Llicenciada en Dret i en Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona, historiadora de la moda del segle XX i Directora científica de Moda de l'IED Barcelona Escola Superior de Disseny. Dissenyadora de complements i ideòloga de les botigues Efectos Especiales. Estilista de moda, publicitat, cinema i televisió. Experta en moda amb una secció mensual a la revista Marie Claire. Consultora de moda per a televisió i empreses. També ha sigut membre jurat dels premis Barcelona és moda, el Prix Marie Claire, els premis ModaFAD i els premis Enjoia’t, entre d'altres. Pilar Pasamontes també té una llarga experiència en el disseny i la producció per a dissenyadors com Antonio Miró, Josep Abril, Roser Marce i Sybilla.

 

 

Beñat Yanci

Estilista i consultor de moda

El meu nom és Beñat Yanci. Durant divuit anys he treballat en diferents disciplines del món de la moda com la direcció artística, el disseny, la regidoria, la direcció de càsting... Encara que en el que més m'he especialitzat és en el camp de l'estilisme. He treballat per a companyies nacionals i internacionals, entre les quals figuren Pepe Jeans, Pedro del Hierro, Carolina Herrera, Uno de 50, Pronovias, Elie by Elie Saab, Cortefiel, Wella, Revlon, Rabat, Tous, Dolors Cortés, Carla Ruíz, Sweet Matitos , Forecast, etc... Realitzant des de campanyes, catàlegs, lookbooks a desfilades, esdeveniments i fins i tot consultoria. Aquestes feines m'han permès col•laborar amb grans fotògrafs com Eugenio Recuenco, Txema Yeste, Gorka Postigo, Daniel Riera, Hunter&Gatti, Carlos Alsina, Diego Merino, Alfonso Onhur, Sergi Pons, Walter Ching, Marcin Tzesca, Enric Galcerán, JM Ferrater, Outomuro, etc. Una altra faceta de la meva feina ha estat la d'estilista personal i consultor de gent famosa, entre la qual destaco Paz Vega, Isabel Preysler, Elsa Pataki, Amaia Salamanca, Patricia Conde, etc. També he publicat editorials per a Harper 's Bazaar, La Vanguardia, Elle, Esquire, S Moda, Neo 2, Hola, Forbes, Client, Beauty Rebel, L'Officiel, Mujer Hoy, etc... En què he experimentat amb propostes i llenguatges que m'han ajudat, posteriorment, a desenvolupar la meva feina per a les marques.

 

 

 

Manuel Outumuro

Actualment és un dels fotògrafs espanyols més reconeguts. Després de graduar-se en Disseny Gràfic a l'Escola Massana de Barcelona i amb la voluntat de fer carrera com a director artístic durant diversos anys, es va convertir en fotògraf de manera completament autodidacta. Ha publicat vuit llibres sobre fotografia i col•labora regularment amb les publicacions més prestigioses; participa tant en exposicions col•lectives com individuals, entre les quals destaca Outumuro Looks, una àmplia retrospectiva que el Departament de Cultura i l'Ajuntament de Barcelona li va dedicar el 2009. Les seves imatges en moda, organitzades en un ampli arxiu personal de més de 10.000 negatius i material digital, constitueixen un document únic que reflecteix una part de la història de la moda en els darrers vint anys. A més, el seu arxiu també és una memòria visual única de les personalitats més destacades del cinema espanyol dels últims vint anys. Aquest material s'amplia constantment amb les seves col•laboracions en curs amb moltes publicacions.

 

Francesca Tur Serra

Eivissa, 1982. Publicista especialitzada en la investigació de tendències, dedicada a l’assessorament estratègic creatiu per a projectes incipients, marques consolidades i diferents agències. CEO de Tendencias.tv i docent a diferents escoles i universitats de moda i de disseny. Col·laboradora a diferents mitjans de comunicació i mentora. Enllaç entre talent i més talent, scouter a ciutats i contemporanitzadora de projectes secretament feliços.
#futures #trendforcasting #creativity #thinkingtogether

 

 

Huma Humayun

Huma Humayun és editora de moda i continguts de Shön! Magazine, de la qual ha format part de l’equip editorial des del 2012. També ha treballat com a estilista autònoma de moda i col•leccions, i ha col•laborat en revistes com Hong Kong Tatler, Vanity Fair Italia i Condé Nast Brides. Abans de començar la seva carrera en el món de la moda, Huma Humayun va treballar de relacions públiques i afers governamentals durant diversos anys. Té una llicenciatura amb matrícula d’honor en comunicació de moda i un títol de postgrau amb honors en periodisme especialitzat en moda i estil de vida, tots dos del London College of Fashion.