LEBOR GABALA

Dia
dijous, 7 febrer, 2019 - 17:30
Hora
17:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.
Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.
Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

 
COL·LECCIÓ – CASUAL FRIDAY
 

La fusió de l'esport i la ciutat marca la col•lecció de tardor-hivern 2019 de Lebor Gabala. Els nous esports originats al carrer ofereixen peces que passen d'un món a un altre a través de codis estilístics híbrids. Els materials tecnològics, la seda, el caixmir i les franel•les s'obren pas en la col•lecció i s'uneixen dins el mateix look, donant lloc a infinites interpretacions. El punt juga un paper fonamental: múltiples galgues i gammes de color per a jerseis i càrdigans i jacquards en els abrics envoltants. Les flors sobre el ras de seda donen el toc femení als vestits i a les faldilles llargues, que combinen amb pelfes suaus i càlides. El tafetà estampat per a les peces tècniques i la pota de gall en els vestits. Una col•lecció rica en colors i matèries que uneix tradició, actualitat i comoditat.

Dissenyadora: Maite Muñoz Roy
Marca comercial: LEBOR GABALA
T. +34 934 234 374
Web: www.leborgabala.com
Mail: [email protected]
Instagram: https://www.instagram.com/leborgabala/?hl=es
Facebook: https://www.facebook.com/leborgabalafashion/
Twitter: https://twitter.com/leborgabala?lang=es
Pinterest: https://www.pinterest.es/leborgabala/