MAITE BY LOLA CASADEMUNT

Dia
dilluns, 4 febrer, 2019 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Lola Casademunt va iniciar la seva activitat l’any 1981 al garatge de la seva casa particular. Va començar a realitzar personalment complements per als cabells. Amb el pas dels anys, la petita empresa familiar va començar a créixer, i no només va ampliar els seus punts de venda, sinó que també va ampliar la seva línia de productes, amb el disseny, també, de complements, de roba i de bijuteria per a la dona. Actualment, la direcció de l’empresa és en mans de Maite Gassó Casademunt, filla de la fundadora. Temporada rere temporada, totes les seves col•leccions segueixen el mateix criteri: oferir una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis de Lola Casademunt.

Fa uns anys, la firma va crear la línia premium “Maite By Lola Casademunt”, una col•lecció que presenta a cada edició de la Pasarel.la 080 Barcelona i que constitueix un element molt representatiu de la nova imatge de la firma. Maite by Lola Casademunt es la línea Premium de la marca i es presenta com una col•lecció més sofisticada i trendy.

 
COL·LECCIÓ - CENTRAL PARK NY
 

La nova col•lecció Maite by Lola Casademunt ens trasllada als carrers de l’emblemàtica ciutat de Nova York. “Central Park NY” s’ha inspirat en les dones de la Gran Manzana. Dones actives i romàntiques que passegen pel parc més famós del món, que a la vegada són esportistes que caminen per la Fifth Avenue sense perdre mai el seu estil superchic. El blanc i negre és un binomi protagonista, que es combina amb tons verdosos, malves, roses i blaus nit. L’icònic lleopard pel que aposta sempre la firma hi és present junt amb l’animal print, tant en tendència. Els metal•litzats en tons daurats posen el toc de lluminositat a les peces. Destaquen looks glamurosos amb lluentons, velvet i encaixos que contraresten la part més esportiva amb teixits tècnics. Sense oblidar-nos de la importància que tenen la llana fina, la seda, la viscosa i el tricot, presents en totes les línies de la col•lecció.

Marca comercial: LOLA CASADEMUNT
T. +34 93 879 39 38
Web: www.lolacasademunt.com
Mail: [email protected]
Twitter: https://twitter.com/LolaCasademunt
Instagram: https://instagram.com/lolacasademunt/
Facebook: https://www.facebook.com/LOLA-CASADEMUNT-174604179255860/