MANS CONCEPT

Dia
dimarts, 5 febrer, 2019 - 12:30
Hora
12:30
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Jaime Álvarez neix fa 24 anys a La Luisiana (Sevilla) i el 2017 culmina els seus estudis de Disseny de moda a l'Istituto Europeo Di Design (IED Madrid).
Des de ben petit comença a interessar-se per diferents expressions artístiques que conflueixen en la moda: una via per explicar històries, vivències i els seus propis universos.
Des que tenia ús de raó, donava per fet dedicar-se a la moda femenina i així ho feia saber en els seus dissenys. A poc a poc va anar descobrint el món masculí i va decidir que podia aportar alguna cosa a aquest àmbit de la moda que no havia desenvolupat.
Mentre cursava Disseny de moda a l'IED Madrid, va tenir l'oportunitat de conèixer de prop l'ofici de la sastreria. Allà s'especialitza de la mà de la reconeguda casa Yusty Madrid.
Jaime finalitza els estudis a l'abril de 2017 i continua desenvolupant el seu projecte de tesi, el qual és el punt de partida de Mans Concept Menswear. Des del minut zero, s'obliga a mantenir els ritmes d'una marca establerta, amb resultats que es cuiden al detall.
Participa en dues ocasions a la passarel•la 080 Barcelona, i a totes dues rep de manera consecutiva el reconeixement al millor dissenyador emergent per la Generalitat de Catalunya.
Alhora li atorguen el premi New Designers Awards by Sancal, de la revista Neo2.
Ara mateix treballa en la propera col•lecció AW19-20 anomenada Road to Goa, que es presentarà el proper mes de febrer, del 2019, a la 080BCN Fashion.
 

 
COL·LECCIÓ

En el viatge a l'Índia d'aquesta temporada tardor-hivern, la complexitat dels patrons es manté, i s’aposta encara més per un ús del color i de teixits diferents molt arriscat. Les referències són orgàniques, i la simbologia hindú és allò sacre. Les flors tenen un paper molt important en la tradició índia. En entrar en contacte amb la mà, els teixits brodats, més femenins, com també els teixits al tall làser, recorden al gessamí i la flor de mango. Recreem un mercat vibrant, saturat d'olors i sons, on la multitud es fon entre intercanvis i tractes. Els colors van des del terra fins als marins, en combinació amb llimes, fúcsies i ataronjats, fent un gest de complicitat a la venda d'espècies.

Dissenyador: Jaime Álvarez Pérez
Marca comercial: Mans Concept & Menswear
T. +34 647 580 398
Web : www.mansconceptmenswear.com
Mail : [email protected]
[email protected]
[email protected]