NAULOVER

Dia
dilluns, 4 febrer, 2019 - 19:00
Hora
19:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.
Des del 1957, sempre ha apostat per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carme Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.
El punt de Naulover té un ADN que permet fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Total look, basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses llargues, jaquetes, twin-sets, pantalons i faldilles.
Disposem d’una botiga en línia (www.naulover.com/shop) i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, a Espanya i a Portugal, i als magatzems Pyrénées, a Andorra.
La firma també és present en països de la UE, tals com Alemanya, França, Bèlgica, Polònia, Itàlia i Portugal, i a la resta del món, en països com Mèxic, amb 2 córners dins dels exclusius department stores Palacio del Hierro en els seus centres de Polanco i Satélite, a la Xina, a Dubai i a Xile.
Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 10% les seves vendes el 2017.

 
COL·LECCIÓ – L’éloge
 

Agafa la inspiració des dels jardins renaixentistes, com el Château de Villandry, fins a l'art òptic i els anys 60, juntament amb un disseny i una gamma cromàtica que remeten als anys 70 i a l'actitud arriscada dels 90. El punt de caixmir i llana combinat amb l’encoixinat, les sedes, i els patrons impossibles que van des de la pota de gall, el tartà o el tweed a un estil Liberty o animal print. Un patchwork de tendències atemporals per a vestir la dona Naulover.

Dissenyadores: Carme i Paula Noguera
Marca comercial: NAULOVER
T. +34 934 877 318
Web: www.naulover.com
Mail: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/naulover
Instagram: https://www.instagram.com/nauloverofficial/
Twitter: https://twitter.com/naulover