TEOH&LEA

Dia
dilluns, 4 febrer, 2019 - 11:00
Hora
11:00
Lloc

Recinte Modernista de Sant Pau
C. Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona

BIOGRAFIA

TEOH&LEA és una marca de moda femenina que crea col•leccions inspirades en històries boniques. Una cafeteria amb encant, una passejada tranquil•la pel parc, una galeria amagada o una tarda en un cinema antic. Una vella fotografia, un llibre de poemes, descobrir una obra d'art o una cançó a cau d'orella... Un univers de petits detalls que inspira col•leccions per a una dona independent i cosmopolita. Peces per a una dona amb actitud, capaç d'adaptar les tendències amb llibertat i personalitat al seu propi estil. Col•leccions amb ànima pròpia que evoquen emoció i actitud. Convertint la senzillesa en quelcom especial i oferint un estil versàtil per al dia i la nit.

L'alter ego de TEOH&LEA és un equip apassionat pel disseny. Format pel director creatiu Pep Generó (anterior CEO de Yerse) i la dissenyadora Raquel Colominas (Roberto Cavalli, Mariona Gen, Lydia Delgado). Ells són els encarregats d'atorgar a la marca un estil internacional, modern i chic. Un equip amb gran experiència en peces de punt. Un gènere que atorga a les seves col•leccions calidesa i harmonia.

Actualment es pot trobar TEOH&LEA a més de 150 botigues multimarca d'Espanya i a més de 300 a Europa i als Estats Units. La seva nova col•lecció, tardor hivern 19_20, pretén introduir-se en nous països com Suïssa, Dinamarca i alguns punts a l’Àsia.

 
COL·LECCIÓ - SS19 TEOH & LEA  
 

El grafisme, els 80 i la tendència extreme sport, en la versió més elegant, es combinen amb peces romàntiques i bohèmies. Un contrast d'idees que busca una col•lecció rica en matisos, teixits i colors. Les seves peces de tricot, sempre presents en les seves col•leccions, s'enriqueixen amb nous colors i detalls. Volants a les mànigues, calats que deixen entreveure la pell i peces color block. Les camises i bruses prenen protagonisme amb nous patrons i teixits. Les puntes delicades i les inicials de la marca brodades són els detalls que marquen la diferència. En la seva versió més extreme sport, les jaquetes es presenten com a tallavents i gavardines. Els vestits s'inspiren en diferents tendències i formes: detalls orientals, flors victorianes en teixit patchwork o línies diplomàtiques. Midis, llargs o maxitúniques hiperfemenines… Una col•lecció colorista i lluminosa que combina pastels com el groc i el rosa amb tocs de corall, verd i blau. Estampats brillants, flors bohèmies i ratlles diplomàtiques que trenquen amb la masculinitat.

Dissenyadora: Raquel Colominas
Marca comercial: THEO & LEA
Web: www.teohandlea.com
Mail: h[email protected]  
Instagram: https://www.instagram.com/teohandlea/